|
|
|
hej
poszukuje domu weselnego na ok 240 osób. Interesują mnie domy weselne a nie restauracje. Może wie ktoś gdzie znajduje się jakiś dom ludowy lub remiza aby tylu gości się zmieściło z góry dziękuje za odp. i czy wie ktoś ile na salę w zarzeczu może zmieścić się osób? Słyszałam ze 300 ale jakoś w to mi sie nie chce wierzyć |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak sobie sięgnę pamięcią to w takim np Olimipie zmieściłoby się tyle osób, ale to pewnie nie jest jedyny taki lokal. Ciekawie się chyba zapowiada też to co kończą w Przyszowie zaraz za rozjazdem za Rudą, po prawej stronie, jadąc od STW w stronę Bojanowa. Gdzieś ponoć niedługo ma być oddane do użytku.
|
|
|
|
|
Słyszałem, że w Nisku obok Bliskiej otworzyli salę na 300 osób
|
|
|
|
|
W Borowie też jest do 300 os., ale nie wiem gdzie Ci ludzie by sie pomieścili jeśli chodzi o tańce i swawole;)
|
|
|
|
|
Także polceam Klub Fela w Borowie nowa sala jest spora, swobodnie zmiesci taka sume osob
|
|
|
|
|
W Zarzeczu 250 śmiało,ale 300 ciężko...
|
|
|
|
|
Dom Weselny w Borowie pomieści 300 osób.Poza tym jest tam niedrogo,smacznie i wesoło.Polecam.
WJ |
|
|
|
|
sala w Zarzeczu. a tak to Dwor Galicja pomieści spokojnie trzysta osób
|
|
|
|
|
W Zarzeczu fakt zmieści się 240 osób, byłem tam na takim weselu, jednak przy 30-stopniowym upale i ciepłej nocy klima nie wyrabiała. Może się już coś zmieniło do tej pory. Przyznam, że w Zarzeczu na tyle osób to jest ciasno trochę.
Galicję polecam, tam byłem na najlepszym weselu jak do tej pory, gdzie lokal sam robił wszystko oprócz stołu ze swojskim jedzeniem, jedzonko ich było bardzo smaczne. |
|
|
|
|
CYTAT Galicję polecam, tam byłem na najlepszym weselu jak do tej pory, gdzie lokal sam robił wszystko oprócz stołu ze swojskim jedzeniem, jedzonko ich było bardzo smaczne. |
|
|
|
|
JESLI ZROBISZ WESELE W REMIZIE CZY W DOMU LUDOWYM TO SIE OPRACUJESZ ZA BARDZO .... POLECAM KLUB FELA W BOROWIE LUB W JANOWIE LUBELSKIM
|
|
|
|
|
Wesele w remizie??? kiedyś pomagałam przy takiej imprezie, jednym słowem masakra i straszna nerwówka.
Co do sali... tylko Borów, sama miałam tam wesele na podobną ilość osób i jestem mega zadowolona |
|
|
|
|
W Galicji w Rzeczycy Długiej zmieści się tyle po powiększeniu sali. Ściąga się ścianę i łączy dwie sale. Byłam tam na tak dużym weselu.
|
|