|
![]() |
|
Witam,
Pilnie potrzebuję około 50 kg. truskawek, wie ktoś może gdzie kupię taniej niż na hali? Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
giełda sandomierz, ew podejdz do sprzedających na hali przy większych ilościach opuszaczają ceny.
|
|
|
![]() |
|
jezeli chce ci sie kawalek przejechac to na malcach (sopocie)maja mala plantacje truskawek.mysle ze cena moze byc dobra
![]() czasami tu bywam |
|
|
![]() |
|
W sobotę w Sandomierzu chcieli 7 zł.za kilogram.Nie żartuję.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W sobotę w Sandomierzu chcieli 7 zł.za kilogram.Nie żartuję. Kurcze to dużo bardzo, ale może to przez te deszcze... Jeszcze będą tańsze... sama chętnie kupię trochę więcej ![]() Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
Przy wiadukcie stoi taki namiot duży i pisze na nim ogórki i chyba pomidory. Przy większej ilości właściciel daje rabacik. W zeszłym tygodniu informował mnie że jeżeli będzie dalej taka pogoda to truskawka może być i po 15 zł
![]() |
|
|
![]() |
|
raczej tansze nie beda, raz pogoda, a 2 ludzie masowo likwidują plantacje bo nie ma ich kto zbierac. Polski "krol truskawek" zlikwidowal w tym sezonie 450ha, bezrobotni nie chcieli zrywac za 100 dniowki
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszystko zależy wyłącznie od pogody. Na obecną chwilę truskawki z trudem dojrzewają i z trudem się utrzyują ze względu na wylgoć. Jak wyjdzie słońce wszystko drastycznie się odmieni.
|
|
|
![]() |
|
W Biłgoraju na rynku sa po 4 zl.
|
|
Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Witam, Pilnie potrzebuję około 50 kg. truskawek, wie ktoś może gdzie kupię taniej niż na hali? Pod Tesco dużym stoją po 5-6zł ostatnio płaciłam |
|
|
![]() |
|
O ta cena znacznie bardziej się mi podoba
![]() Dziękuję wszystkim za info ![]() Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|