|
|
|
Poszukuję bardzo dobrego dentystę do leczenia kanałowego. Jeden mi zespół 4 zęby ( nie wypełnił mi kanałów do końca) i teraz są wszystkie 4 do poprawy. PILNIE poszukuje jakiegoś specjalisty od leczenia kanałowego. Proszę o opinie i namiary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa Zielińska
u. Narutowicza 8/11 tel. 015 844 34 75 polecam |
|
|
|
|
piaskowy_ludzik wiadomość na p.w.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
tez polecam Ewe Zielinska jesli chodzi o leczenie kanalowe
|
|
|
|
|
A ja polecam Dentes - wszystko zrobione bez najmniejszego bólu dla Mnie i mojej kieszeni, są strasznie elastyczi jeśli chodzi o godziny wizyt.
|
|
|
|
|
CYTAT Poszukuję bardzo dobrego dentystę do leczenia kanałowego. Jeden mi zespół 4 zęby ( nie wypełnił mi kanałów do końca) i teraz są wszystkie 4 do poprawy. PILNIE poszukuje jakiegoś specjalisty od leczenia kanałowego. Proszę o opinie i namiary. jestem na tym samym etapie... poprawiam, bo ten sam efekt miałam.... CYTAT bobslayer Ewa Zielińska u. Narutowicza 8/11 tel. 015 844 34 75 Zgadzam się....i również polecam Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
polecam ZIELINSKA przyjmuje kolo fraca .tel.158443475.
|
|
|
|
|
Nie wiem, czy jest w stalowej jest jakiś fachowiec z endodoncji, ale prawdziwy specjalista jest w Mielcu, raczej dla zdrowia jest sens pojechac te 45 minut
lek.stom. Marek Tomczyk 39-300 Mielec, ul. Szalay Groele 2 tel./fax: (17) 583 44 49 kom.: 697 716 715 a tu pozostali - polecani , najlepsi w podkarpackiem endodonci http://www.endod(...)kie.html Pozdrawiam B. |
|
|
|
|
Ewa Zielinska Narutwicza 8/11
|
|
|
|
|
a ja uważam, że żeby wypełnić całkowicie kanał potrzebny jest mikroskop, wybierz miejsce gdzie go mają, będziesz miał pewnośc, że kanał jest cały wypełniony
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT a ja uważam, że żeby wypełnić całkowicie kanał potrzebny jest mikroskop, wybierz miejsce gdzie go mają, będziesz miał pewnośc, że kanał jest cały wypełniony Zgadzam się. W Stalowej nie mają specjalistycznego sprzętu, ja polecam Martę Kluz z Rzeszowa, wszystko na mikroskopie robi i przede wszystkim pokazuje ci, a nie jak w Stalowej musisz wierzyć na słowo czy coś jest czy nie, a często gęsto nie ma nic, tylko nadwrażliwość, ale kasę chcą robić. |
|
|
|
|
No nie mów , że w Stalowej nie ma dentysty ze specjalistycznym sprzętem. Byłaś w Dentesie, tam tez mają mikroskop i robia pantogram całej szczęki i wszystko ci pokazują co masz a czego brakuje, a najczęściej jest to źle wyleczone kanałowe tak jak u mnie i potem mi zęby się łamały. Przez takie złe leczenie kanałowe u innych lekarzy nie podam nazwiska mam w tej chwili 12 koronek i trzech zębów nie mam, muszę wszczepić implanty. Najpierw zaczęłam jeździć do kliniki Estetika do Rzeszowa, tam poziom 5*, ale ceny były powalające, po pewnym czasie zrezygnowałam bo nie wyrabiałam z kasą, szukałam w Stalowej dentysty, który podobnie leczył jak Estetika, gdzie podstawa do jakiejś diagnozy to pantogram zębów i przede wszystkim mikroskop. I znalazłam Dentes bardzo podobne metody leczenia, jednynie co to standard mniejszy niż w Estetice, bo tam w każdym gabinecie jest zawieszony na suficie telewizor i puszczają ci co chcesz, nawet możesz przynieść swój film i dużo innych udogodniem, człowiek tam czuje się jak w jakimś spa. W Stalowej to Dentes a w Rzeszowie to Estetika
|
|
|
|
|
Ok no to jeden gabinet na 30 ma sprzęt, mogłam tego nie wiedzieć. Ale i tak przyznasz, że to porażka, na tak dosyć duże miasto jak Stalowa Wola. No niestety zwykle dobry gabinet wiąże się z kosztami, ale moim zdaniem na zębach nie warto oszczędzać. W Stalowej to jest ewenement, bo tutaj są ceny z kosmsu co wcale nie idzie w parze z dobrą opieką zdrowotną.
|
|
|
|
|
Pan Piotr Trafidło z multident leczy od dawna z mikroskopem i ostatnio reklamuje aparat do przeswietlen szczęki 3d.Pan Jacek Lupicki tez leczy z mikroskopem.U Pana szoji tez jest wysokiej klasy sprzet.Zanim zaczniesz analizować jak to w Stalowej slabo,wystarczy się dobrze porozgladac.W naszym mieście tez są gabinety na bardzo wysokim poziomie.
|
|
|
|
|
Pati to że mają, to nie znaczy że umią się posługiwać. Pan Trafidło to chyba się minął z powołaniem, a do Szymańskich to nawet największemu wrogowi bym ich nie poleciła, a ponoć tacy specjaliści, chyba od wykańczania uzębienia. Wiadomo, że są rożne opinie, bo czasami im się udaje jakąś dziurkę zalepić.
|
|
|
|
|
Czy p. Zielińska przyjmuje na NFZ i czy przyjmie bez umówionej wizyty, z bólem zęba?
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Zgadzam się z Mistletoe odnośnie Szymańskich. Pan "dentysta" tak mi zęba zrobił że trzeba potem go było wyrwać- zaznaczam zrobił wcześniej jego zdjęcie i nie dopatrzył się torbieli. Ten człowiek to nie dentysta, odradzam każdemu wizytę u niego.Przez niego straciłam zęba a na naprawę powikłań po jego "wspaniałej" pracy 900 zł.Dodam że na ostatniej wizycie po kłótni z moim mężem bojąc się Skarbówki pierwszy raz dał mi paragon hehehe.
|
|
|
|
|
Co do Szymańskich to z całego serca [b]nie polecam[b]. Straciłam czas i pieniądze a zęby musiał leczyć inny dentysta.
|
|