|
|
|
Witam,
Orientuje się ktoś czy w niedzielę można kupić wyroby z wikliny w Rudniku nad Sanek? Jeżeli tak to w jakim miejscu i godzinach? Jeżeli nie to w jakim innym dniu można udać się na zakupy? Pozdrawiam i dziękuję. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Po prawej stronie na wlocie do Rudnika od strony Niska codziennie stoi handlarz i u niego można kupić różności z wikliny.Jadąc dalej w kierunku Jarosławia zaraz za Rudnikiem w Chałupkach po lewej ręce jest duża hurtownia oznaczona szyldem przy drodze,a nazywa się "OLKO"Najlepiej zapytać w samym Rudniku,bo tam też są hurtownie i na pewno ktoś Cię pokieruje.
|
|
|
|
|
Dziękuję za informację.
|
|
|
|
|
Kupiłam u tego handlarza bujak dla dziecka i nie jestem zadowolona. Nie jest solidnie zrobiony,zszywki się rozchodzą,no ale może tylko trafiłam na taki bubel,może inne rzeczy ma lepsze
|
|
|
|
|
zadzwon tu 6***55
|
|
|
|
|
W dniach 6-7-8 czerwca 2014 roku odbędzie się XV jubileuszowa edycja imprezy gospodarczo- kulturalnej ''WIKLINA 2014 RUDNIK NAD SANEM ,,.
Tam będziesz mogła kupić wspaniałe przedmioty z wikliny. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|