|
|
|
Nie znam za bardzo Rozwadowa a tam będzie moje wesele i zależy mi na sesji zdjęciowej w tym samym dniu. Może ktoś polecić jakiś fajny plener niedaleko Rozwadowa albo jakieś fajne miejsca w Rozwadowie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
park Lubomirskich w charzewicach (dzielnica rozwadowa)
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
- Park Charzewice (j.w. napisane)
- Parowozownia - Poboczne uliczki i stare kamienice w Rozwaowie - Okolice ulicy Polnej przy Sanie - Puszcza Sandomierska (czyt. Las) w okolicach Os. Piaski. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zdaj się na fotografa, dobrego fotografa. Oni mają swoje dobre miejsca na plenerowe zdjęcia. Na tutejszym forum jest temat o zdjęciac, jeśli nie masz fotografa. Chyba, że chcesz samemu podołać takiemu wyzwaniu.
|
|
|
|
|
Fotografa i kamerzystę już mam tyle że aż z Przemyśla więc przydało by się torszke go oprowadzić.
|
|
|
|
|
CYTAT - Parowozownia Do parowozowni można wejść? Tak legalnie. |
|
|
|
|
Powaliło Cię w Rozwadowie wesele? Tam psy piją wodę d.pami. Osiedle emerytów i mocherów w kokach!!! Uciekaj stamtąd!!!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Do parowozowni można wejść? Tak legalnie. Tego to ja nie wiem kolego Nigdzie autor(ka) postu nie napisała czy wejście ma być legalne czy nie. Swego czasu widziałem u kilku osób sesje stamtąd. Możliwe, że wejscie jest zakazane to taki urok miejsca. Coś jak jabłko w raju Zakazane i ciekawi cholernie. Myśle, że jak ktoś chciałby porobić zdjęcia to nic złego... CYTAT Powaliło Cię w Rozwadowie wesele? Tam psy piją wodę d.pami. Osiedle emerytów i mocherów w kokach!!! Uciekaj stamtąd!!! Dla Ciebie jest fajny zakład na Wyszyńskiego Znajduje sie na terenie szpitala w sumie. Przyjmą Cię bez problemu jak zobacza takiego czubka. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
park w charzewicach, bardzo urokliwe miejsce
|
|