|
|
|
witam,
gdzie można kupić w miarę przystępnej cenie wódkę na wesele? jest gdzieś w okolicy może jakaś hurtownia? dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
jeden temat z 2010 roku super pomaga w 4 lata dużo mogło się zmienić a i po wzroście akcyzy w tym roku również dlatego pytam o aktualne informacje może ktoś kupował ostatnio na wesele lub inna okazje duża ilość wódki
|
|
|
|
|
Gdzie konkretnie w Rzeszowie ?
|
|
|
|
|
CYTAT jeden temat z 2010 roku super pomaga w 4 lata dużo mogło się zmienić a i po wzroście akcyzy w tym roku również dlatego pytam o aktualne informacje może ktoś kupował ostatnio na wesele lub inna okazje duża ilość wódki Trzeci temat. http://stalo(...)d=713700 To zalezy jaka wodke chcesz???? Czy chcesz taka co bedzie dobra na weselu (zreszta one wszystkie dobre) czy chcesz tania zeby zaoszczedzic. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Polmos Warszawa oddział Stalowa Wola - Hurtownia na Piaskowej, adres Jana Pawła, ale wjazd od Piaskowej.
|
|
|
|
|
stock bols lub sobieski chyba ze mozecie cos polecic ze sredniej półki
|
|
|
|
|
Polmos Warszawa w STW ma ichnią wódkę Victory - swego czasu występowała nawet w specjalnych ozdobnych butelkach (nie wiem jak teraz). Nic gorsza od tych co wymieniłeś, nawet rzekłbym, że lepsza.
|
|
|
|
|
Victory najlepsza fajnie przechodzi i dosyć nie droga pomoc ma swoją.hurtownie popytaj poszukaj i.spróbuj
|
|
|
|
|
Po co ma szukać, jak mu napisałem parę postów wyżej gdzie kupić.
|
|
|
|
|
Ok nie doczytałam.
|
|
|
|
|
GS Nisko- dobra cena. Makro- jeśli masz kogoś kto ma karte (tam głownie piwo jest w dobrej cenie). A ponadto wiele osób poluje na promocje w biedronce lub tesco. Podobno się opłaca tam kupić jak coś jest w promocji.
|
|
|
|
|
A jeśli ktoś może powiedzieć jak się liczy ilośc alkoholu na osobę? Średnio oczywiście bo ktoś pije mniej, ktoś więcej. No i jaki Bols, Pan Tadeusz, Stock?
|
|
|
|
|
średnio butelka 0,5l na głowę i polecam stocka
|
|