|
|
|
Oglądając robiło mi się niedobrze, zobaczywszy go skojarzył mi się z wymalowanym Jezusem a to już niezdrowa reakcja, nie widząc a słysząc oceniłabym piosenke wysoko, ale przez wygląd obrzydził mnie:(
Stalowianka |
|
|
|
|
Stalowianka |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT To nie jest "Kobieta z brodą" tylko "Mężczyzna w sukience". Jeżeli wsiądę na rower w kagańcu na gębie, to pytam Was, będę słynnym psem jeżdżacym rowerem czy zaledwie idiotą w kagańcu? Nie dajcie sobie wmówić, że mężczyzna jest kobietą, bo wtedy będzie Wam można wcisnąć wszystko. Pozdrawiam. Kolego Szopen a moze faktycznie jest to "kobieta z brodą" przeto jak wiemy i kobietom rosna wlosy tu i tam, a tej dodatkowo falus doszedl |
|
|
|
|
CYTAT Kolego Szopen a moze faktycznie jest to "kobieta z brodą" przeto jak wiemy i kobietom rosna wlosy tu i tam, a tej dodatkowo falus doszedl Nie daję wiary w to co piszesz |
|
|
|
|
To prawda ze niektóre style, orientacje bardziej się lansuje w mediach, tak nie powinno być. Najlepiej aby media były obiektywne i nie lansowały niczego ale niestety to tylko pobożne życzenia. Czy ktoś się przebiera czy próbuje się podszywać pod inną płcią to mi nie przeszkadza. Świat zawsze był jest i będzie pełen rożnych temperamentów, charakterów i osobowości a skoro daje im to szczęście i radość to niech sobie będą szczęśliwi na swój sposób.
P.S. Ta osoba urodziła się mężczyzną zdaje mi się ze takie przebierańce tytułują jako "Drag queen" to jakaś forma transwestytyzmu |
|
|
|
|
Mnie to jeszcze zastanawia, ilu facetów, którzy mówią "Nic nie ważne, ona się czuje kobietą, a więc jest kobietą" poszłoby z tą kobietą do łóżka. Bo przecież chodzą do łóżka z kobietami, z facetami nie chodzą. Więc pójdą z nią, skoro uważają ją za kobietę? Jeżeli nie, to znaczy, że nie lubią chodzić z kobietami do łóżka, a zatem wolą chodzić z mężczyznami? A co jeśli po wyjściu z łóżka jakiejś kobiety ta oznajmiłaby im, że czuje się mężczyzną? Jak żyliby z poczuciem, że odbyli stosunek z facetem? Czy byliby gejami? A co, jeśli ona miała brodę? Jak dla mnie, takie historie strasznie komplikują zdrowy porządek świata
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Kolego Szopen a moze faktycznie jest to "kobieta z brodą" przeto jak wiemy i kobietom rosna wlosy tu i tam, a tej dodatkowo falus doszedl Nie daję wiary w to co piszesz Szopen jakby to powiedziala moja babaka od ruskiego "nie buziuj" taki zartcik |
|
|
|
|
CYTAT Szopen jakby to powiedziala moja babaka od ruskiego "nie buziuj" taki zartcik Nie buziuję Załapałem |
|