|
|
|
Witam
Czy możecie polecić rzetelnego grawera z krótkimi terminami realizacji? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co dokładnie chcesz wygrawerować
|
|
|
|
|
Na edukacji u złotnika w tunelu, grawer będzie na drugi dzień.
Polecam, grawerowałam tam zapalniczkę. |
|
|
|
|
Grawer bardzo dobry p. Waldemar Karcz al. J.P.II 13D tel. kom.: 530997048
|
|
|
|
|
Też bardzo polecam tego pana co Tadeusz46, to jedyny prawdziwy grawer w Stalówce, który zrobi prawie wszystko, szybko i rzetelnie.
|
|
|
|
|
CYTAT Grawer bardzo dobry p. Waldemar Karcz al. J.P.II 13D tel. kom.: 530997048 Dziękuję za odzew. Czy ten pan ma jakiś zakład pod tym adresem, czy pracownie w domu? |
|
|
|
|
obok komputronika w Triumfie, oddałem pióro do grawerowania po południu a na drugi dzień rano miałem gotowe.
|
|
|
|
|
Grawerstwo bądź rytownictwo, to technika polegająca na żłobieniu w twardych materiałach takich jak stal, metale szlachetne, kość, róg itp., za pomocą specjalnych narzędzi zwanych rylcami. W zasadzie dla lepszego zobrazowania techniki pracy grawera, można ją porównać z wykonywaniem płaskorzeźby w drewnie, z tą różnicą, że jest ona tworzona w skali mikro i w dużo twardszej materii. P. Karcz potrafi wykonać grawer ręcznie przy użyciu rylca. Zresztą pooglądajcie sobie tablice nagrobne na stalowowolskim cmentarzu, są tam dzieła ręcznej sztuki grawerskiej wykonane na płytach ze stali nerdzewnej.
|
|
|
|
|
Halo halo, kto w Stalowej lub okolicach zajmuje się grawerowaniem wnętrza obrączek?
|
|
|
|
|
W sklepach jubilerskich robią grawery ja na obrączce robiłam po jakimś czasie i nie było problemu
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
Dzięki. Pytałam na Okulickiego i... nie odpowiada mi używana czcionka. Gdzieś jeszcze?
|
|