|
|
|
W Stalowej takich atrakcji jak na lekarstwo więc polecam w Janowie Lubelskim VI Krajoznawczy Rajd Rowerowy " Szlakiem leśnego skarbca " który odbędzie się w najbliższą sobotę - impreza darmowa , wystarczą chęci i wolny czas aby zobaczyć jak blisko mamy przepiękne krajobrazy i tereny do relaxu . Tu szczegóły http://www.mosirjanow.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurde - fajna trasa i powiem szczerze, że nigdy nie byłem w tamtych rejonach, więc jak uda się wyciągnąć kobitkę to pojedziemy
|
|
|
|
|
O ile mnie pamięć nie myli to byłem na tym rajdzie 2 lata temu . Fajna impreza ale akurat wtedy gdy dojechaliśmy pod pomnik na Porytowych Wzgórzach zaczęło padać i całą drogę powrotną z Janowa lało .
tereny przepiękne choć patrząc na trasę to jutro może być trochę błota w lesie . |
|
|
|
|
Jutro podobno nie ma być deszczu a więc rajd może się udać . Pozdr.
|
|
|
|
|
Z doświadczenia wiem że ta droga przez las którą będzie biegł rajd od drogi głównej do wsi Kalenne nawet gdy jest sucho to tam są miejsca dość błotniste a teraz po tych opadach może być ciężko .
Ten rajd będzie o wiele ciekawszy i chyba się wybiorę z kumplem . Muszę tylko gdzieś doszukać info czy trzeba zabrać swój śpiwór . |
|
|
|
|
kolo1 , byłeś w końcu na tym rajdzie Janowskim??
|
|