|
|
|
Witam wszystkich fanów motoryzaci. dziśiaj ok.15 na ul.Okulickiego widziałem czarnego FORDA MUSTANGA.To nie żart.Jak go zobaczyłem to się zatrzymałem nie mogąc uwierzyć że go widzę.A jak go usłyszałem serce mi mocniej zabiło.Czy go ktoś jeszcze widział.pozdrawiam wszystkich fanów motoryzacij,a w szczegulnośći fanów FORDA MUSTANGA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eee a co to taka sensacja? Auto jak auto, fajnie zobaczyc ale czym sie tu jarac w 21 wieku
ALOHA :)) |
|
|
|
|
Doprawdy musiałeś o tym powiedzieć "całemu światu"? Tylko dodam, że po stalowej jeździ więcej nazwijmy to "egzotycznych" samochodów np. Nissan 350z, Bentley (model nie wiem jaki).
|
|
|
|
|
Jeżeli to był ford mustang fastback z 1967, to sorry ale nissan 350z to jest pikuś przy tym
|
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich fanów motoryzaci. dziśiaj ok.15 na ul.Okulickiego widziałem czarnego FORDA MUSTANGA.To nie żart.Jak go zobaczyłem to się zatrzymałem nie mogąc uwierzyć że go widzę.A jak go usłyszałem serce mi mocniej zabiło.Czy go ktoś jeszcze widział.pozdrawiam wszystkich fanów motoryzacij,a w szczegulnośći fanów FORDA MUSTANGA. yyy ? dopiero dziś go widziałeś ? W stalowej są 2 lub 3 mustangi (czarny, czerwony i kiedyś był zielony nie wiem czy jest ) z tego co wiem wszystkie są jednego właściciela. Często można je spotkać w okolicach AJ. CYTAT ..... Bentley (model nie wiem jaki). Bentley GT, jednego z właścicieli firmy związanej z aluminium więcej na ten temat było już na forum: http://stalo(...)e=&str=1 Jak również o porsche i innych "fajnych" samochodach jest w powyższym temacie. |
|
|
|
|
Żurbrze chodziło mi właśnie o tego bentleyka.
CYTAT Jeżeli to był ford mustang fastback z 1967 oj... gdzie Ty kiedykolwiek w Stalowej zobaczysz Fastbacka, albo Eleanora czego Ci z całego serca życzę ;)
|
|
|
|
|
W stw takowych jeszcze nie widziałem ale chodziło mi o to że taki nissanik jaj nie urywa
|
|
|
|
|
No niby tak, ale zawsze to jest jakieś inne auto niż wszędobylskie "wieśwageny"
|
|
|
|
|
Moze to był Ford Mustang Shelby GT500 Super Snake ?
|
|
|
|
|
z nissanem to bez przesady zeby sie podniecac 350tka, gdyby to byl skyline r34 albo gtr to co innego
|
|
|
|
|
Jako ciekawostkę dodam, że w Nisku znajduje się Pontiac GTO
|
|
|
|
|
Jeżeli to któraś z ostatnich generacji to nic specjalnego. W zeszłym roku widywałem często koło "dużego" ronda czerwonego stanga poprzedniej generacji z białymi pasami - trochę "wieśniacko" podtuningowanego, niby Saleen, choć nie wyglądało to na robotę Saleena.
Tak poza tym to trochę jest w STW: Bentley, R8. Panamery (biała i czarna), inne prosiaki. Choć mimo wszystko to i tak bardzo mało w porównaniu z dużymi miastami |
|
|
|
|
Jako ciekawostkę podam ze w okolicach STW jest tez chevrolet camaro.
Takie cuś jak to http://www.googl(...)&dur=920 prawie jak mustang Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Widzialem go dziś fajnie wygląda dźwięk extra, oczywiście rozbija się nim cygan .... biedni ludzie
|
|
|
|
|
CYTAT Bentley GT, jednego z właścicieli firmy związanej z aluminium Continental GT |
|
|
|
|
Dobra dobra. A czarne audi r8 widzieliście? Cena katalogowa to ponad 700tys zl
|
|
|
|
|
CYTAT Dobra dobra. A czarne audi r8 widzieliście? Cena katalogowa to ponad 700tys zl w niedzielę po południu koło cellfastu |
|
|
|
|
No niby tak, ale zawsze to jest jakieś inne auto niż wszędobylskie "wieśwageny"
Bardzo dobre Stwierdzenie |
|
|
|
|
CYTAT Dobra dobra. A czarne audi r8 widzieliście? Cena katalogowa to ponad 700tys zl Jakbyś przeczytał pewien post w tym temacie to wiedziałbyś, że niektórzy widzieli. Nawet wiadomo czyje, przynajmniej takie chodzą słuchy |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dobra dobra. A czarne audi r8 widzieliście? Cena katalogowa to ponad 700tys zl Jakbyś przeczytał pewien post w tym temacie to wiedziałbyś, że niektórzy widzieli. Nawet wiadomo czyje, przynajmniej takie chodzą słuchy przejrzałem i żadnej wzmianki na temat r8 nie ma. Zresztą auto na drogach stw jeździ od kilkunastu dni |
|
|
|
|
Kup sobie luteinę i jedz dużo marchewek bo wzrok Ci szwankuje.
W jednym z postów jest taka wzmianka. CYTAT Tak poza tym to trochę jest w STW: Bentley, R8. Panamery (biała i czarna), inne prosiaki.
|
|
|
|
|
Macie się czym podniecać cudzym samochodem!
|
|
|
|
|
CYTAT Macie się czym podniecać cudzym samochodem! nie takie cudze. przecież wszyscy musimy pracować na super furki zeby nasi szefowie się nimi wozili
|
|
|
|
|
Nie wiem dipalu jak Ty ale ja u cyganów nie pracuję...
|
|
|
|
|
no ktoś musi na to zarobić jak na przykład "BOSS" Audi R8 z Tryumfa
|
|