|
|
|
Witam.
Szukam mechanika do starszego auta, który szybko postawi diagnoze i auto będzie szybko zrobione. Przyjeżdzam do STW na okres świąteczny i chciałbym w tym czasie naprawić samochód. Polecicie coś? Słyszałem kilka pozytywnych opinii o Taborze, pewnie facet zarobiony a mi zależy na czasie, ale sprobuje ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Szukam mechanika do starszego auta, który szybko postawi diagnoze i auto będzie szybko zrobione. Przyjeżdzam do STW na okres świąteczny i chciałbym w tym czasie naprawić samochód. Polecicie coś? Zalezy na jakich blachach masz auto, jezeli na obcych to predzej na warsztat sie dostaniesz. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Na obcych. To ma jakies znaczenie?
|
|
|
|
|
Andrzej Pietruszyński,żurawia 6 tel 15 843-22-35 nie wiem czy to jeszcze jest ale gość uwielbiał starsze auta
|
|
|
|
|
CYTAT Na obcych. To ma jakies znaczenie? Z tego co zauważyłem to ma. Kiedyś swoje auto dałem do mechanika żeby olej i filtry wymienił i klimę nabił, auto stało tydzień i on go nie ruszył, bylem kilka razy i pytałem kiedy zrobi to auto to słyszałem ten sam tekst. Już to skończymy i za pańskie się wezmę. Ale jak bylem u mechanika w okresie wakacji to w mojej obecności kolesie przyjeżdżali na obcych blachach i im robił naprawę na poczekaniu. Po tygodniu moje auto nie ruszone zabrałem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Witam,jakie to auto?
|
|
|
|
|
Astra '95
|