|
|
|
Szukam dentysty który zrobi mi piaskowanie zębów, który bierze najtaniej ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robiła mi to higienistka,scaling z piaskowaniem,w trakcie ssakiem ten piasek odsysała,no powiem robi wrażenie,i efekt jest niezły
nie pamiętam ceny, ale ok 150zl chyba razem,w dentesie. |
|
|
|
|
nie polecam piaskowania -oczywiscie efekt niesamowity po tym zabiegu
Ale po paru miesiacach zęby sa strasznie wrazliwe.Malo tego jak raz zaczniesz piaskowac to bedziesz musiec czesto to robic.To moje zdanie. |
|
|
|
|
przyjdź jutro do stalszmitu na 3 zmiane to ci opiaskuje za darmo
|
|
|
|
|
e... w "stalszmit" nie trzeba piaskować bo po kilku miesiącach same wylecą
|
|
|
|
|
Na ile trzeba byc głupim , aby zlikwidowac warstwę ochronna (szkliwo)zębów.
Zerwij z siebie również...np skórę , bo masz ciuchy z... az mnie przytyka z takiej głupoty... |
|
|
|
|
miałam piaskowanie ze scallingiem i nie uwrażliwiły mi się zęby od tego. Efekt oczywiście pozytywny i nie mam problemu z tym do dziś.
|
|
|
|
|
Pozyjesz deko to siem przekonasz i...pożałujesz tego do konca zycia.
Na biologii(nie wiem czy taki przedmiot jest w szkole)-kiedys był - uczono jak zbudowany jest ząb i co to jest szkliwo. Dziś należy wszystko popsuc-najlepiej cały organizm(niewlasciwe żarcie) , aby 'naprawiać" było co i pławić się w luksusach na grzbietach "wspóczesnych niewolników" Ot i cała filozofia... Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
|
|
|
CYTAT Na ile trzeba byc głupim , aby zlikwidowac warstwę ochronna (szkliwo)zębów. Zerwij z siebie również...np skórę , bo masz ciuchy z... az mnie przytyka z takiej głupoty... Co za herezja? Mnie, aż przytkało z głupoty. Skaling usuwa płytkę i kamień, a piaskowanie usuwa jedynie zewnątrzpochodne przebarwienia. Jeśli zabieg jest wykonany zgodnie z zasadami to żadnego szkliwa nim nie usuwasz. Ludzie, jeśli zaczynacie pie****ć głupoty na forum na jakikolwiek temat to poprzyjcie to jakimiś rzeczowymi argumentami (wiedza, badania, książki) a nie sypiecie opowieści z czapy wzięte. Tego się czytać nie da.. |
|
Dołączył: 15 Kwie 2014r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zajrzyj na http://medme(...)%20wola/
znajdziesz tu lekarza, jego gabinet, cennik i opis usług, a także możesz się umówić na wizytę serdecznie polecam, znaczne ułatwienie ;) |
|