|
|
|
chce nakleic na rower nowa naklejke firmowa tylko sie zastanawiam jak to zrobic, zdrapalem papierem sciernym stara warstwe lakieru z naklejka i teraz nie wiem co dalej, czy odrazu odtluscic rame i zamalowac to miejsce lakerem w spreju odczekac az wyschnie nakleic nowa naklejke i prysnac na koniec jeszcze lekierem bezbarwnym czy lepej bedzie dac bezbarwny lakier po nalozeniu i wyschnieciu farby i dopiero pozniej nakleic naklejke, ewenetualnie jeszcze na koncu na naklejke prysnac bezbarwnym?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też jestem ciekaw czy można na świeżą farbę naklejać naklejki , i pokryć to bezbarwnym lakierem . Mi wydaję się że naklejka może się pomarszczyć - ale jak już to zrobisz to napisz jak wyszło .
|
|
|
|
|
witam spokojnie mozna nakleic naklejke na farbe pod warunkiem ze wyschnie i pozniej dac bezbarwny
czasami tu bywam |
|
|
|
|
a na farbe nie dawac bezbarwnego lakieru?
|
|
|
|
|
A ja mam pytanie, czy ktoś w Stalowej Woli maluje rowery amatorsko bądź profesjonalnie? Jesli tak, to kto, gdzie i za ile?
Podbijam w górę, czy nikt nie maluje w Stalowej Woli rowerów? Prosę o pomoc w tej kwestii. |
|
|
|
|
Cześć wszystkim Ja właśnie jestem na etapie odnawiani/odświeżania roweru z lat 80 coś na styl holenderki itp.
Ramę czyściłem do gołego metalu później położyłem podkład i akryl w kolorze (wybrany z palety RAL w mieszalni lakierów) wszystko było wykonane kompresorem i pistoletem lakierniczym w garażowych warunkach Co do lakierowania naklejek nie jestem przekonany co z tego może wyjść najbezpieczniej przykleić to już na gotowy rower tym bardziej że naklejki można zamówić na foli ;) |
|