|
![]() |
|
Witam. Czy mógłby mi ktoś napisać jakie są ceny za usługi remontowe w Stalowej Woli? Chodzi o ułożenie płytek, obniżenie sufitu karton-gips, obłożenie ścian płytami k-g wraz z przygotowaniem pod malowanie i malowanie ścian. Nie ma żadnych udziwnień proste ściany pion-poziom. Z góry dzięki za info.
P.S Oczywiści ceny przybliżone i czy to jest z materiałem czy sama robocizna |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
najlepiej znajdz polecanych fachowców obdzwoń ich i popytaj o cenę potem wybierz najlepszą ofertę. Powiem tak - dziś każdy się ceni
|
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jeśli poczekasz do piątku to podam kontakt do gościa, który robi wykończenia i wiem, że robi dobrze i tanio (rozsądnie).
|
|
|
![]() |
|
Bardziej dowiesz sie ceny jak fachman przyjedzie i obejrzy co trzeba zrobic jakie sa sciany czy trzeba prostowac K-G jakie plytki maja byc itp.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Tak jak pisze RNI fachowcy chca wczesniej zobaczyc sciany rozklad pomieszczen itp, bo dom od domu bardzo sie rozni a lazienka moze kosztowac 1000zl jak rowniez 4000
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Najlepiej aby wypowiadali się ci którzy remont mają za sobą. A skąd mam wiedzieć czy cena podana przez fachowca jest uczciwa, a nie wzęta z sufitu?. Obdzowiłem kilkanastu wykonawców i ceny różniły sie nawet o 50%. Potrzebowałem do porównania z tym co mi zaproponował fachowiec. Oczywiście po oglądnięciu zakresu robót.
Temat zamykam, koszt robocizny ustalony, dzięki za "cenne i konstruktywne porady". |
|
|
![]() |
|
Robilem malutka lazienke o wymiarach 0.9x2.3m
Sufit podwieszany, plytki na podlodze, plytki na scianach do sufitu, cala instalacje elektryczna w tej lazience. Na koniec brodzik, kabina prysznicowa, panel prysznicowy, kibel, wentylator, lustro z aplikami, ledy w suficie. Caly koszt samego materialu do tego pierdolnika wyniosl mnie 4tys zl Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
cala instalacje elektryczna w tej lazience.- no musiało być tego z 30 punktów
![]() |
|
|
![]() |
|
To inaczej napisze ksztalt lazienki to prostokat o wymiarach 90cmx230cm po srodku sa drzwi
Z lewej strony upchalem brodzik 90x70 z prawej kibel obok kibla grzejnik a po srodku jak sie wchodzi to umywalka z szalka i lustro z kinkietami. A orginalnie mialbyc to tylko kibel. Koszt lazienki rozbil sie na brodzik 800zl kabina 500zl panel prysznicowy 7 00zl kibel 300zl plytki podloga 100zl plytki sciana 500zl dekor na scianach 33sztuk x 8zl = 264zl wentylator 55zl lustro z kinkietem 250zl umywalka z mebelkiem 160zl syfon do brodzika 38zl 3oprawki i ledy 120zl Nie licze kleju do plytek, fugi, silikonu, puszek na gniazdka wylacznikow,przewodow elektrycznych, 4plyt K-G, kleju do K-G stelazy na sufit, farby. i swojej robocizny Wiec wam powiem . Nie mozna nic telefonicznie ustalic i ceny podac bo nie wiadomo jak i co wyglada i co trzeba zrobic. Jak sie widzi na miejscu wtedy mozna ocenic. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
uwaga na fierme CACUCHO biurowiec w garazu przy oczku 1 rzad powodzenia
|
|