|
|
|
Witam,czy orientuje się ktoś ile kosztuje wizyta u stomatologa Roberta Bieleckiego,czy przyjmuje w Radomyślu w przychodni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam,czy orientuje się ktoś ile kosztuje wizyta u stomatologa Roberta Bieleckiego,czy przyjmuje w Radomyślu w przychodni? Robert Białecki- jesli juz |
|
|
|
|
tak,masz rację Białecki,przepraszam za pomyłkę
|
|
|
|
|
Każda wizyta inna. Zależy co robi i od tego jakich materiałów używa. Każde zdjęcie, zastrzyk, materiał liczy oddzielnie i sumuje.
Jak robiłem 2 lata temu zęba kanałowo to wziął jakoś 40, 30, 80. Z tego co z ludźmi rozmawiałem to nie jest drogi w porównaniu z innymi, ale troszkę trzeba poczekać ale duży + dla pracujących bo wizytę można nawet na 21 umówić |
|
|
|
|
Każda wizyta inna. Zależy co robi i od tego jakich materiałów używa. Każde zdjęcie, zastrzyk, materiał liczy oddzielnie i sumuje.
Jak robiłem 2 lata temu zęba kanałowo to wziął jakoś 40, 30, 80. Z tego co z ludźmi rozmawiałem to nie jest drogi w porównaniu z innymi, ale troszkę trzeba poczekać na wolne terminy ale duży + dla pracujących bo wizytę można nawet na godz 21 umówić |
|
|
|
|
Mogę prosić o nr do Białeckiego? Gdzieś mi się zapodział a w komórce nie mam. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
Robert Białecki
Kom: 608 135 595 (15) 845 44 48 przyjmuje tylko i wyłącznie prywatnie |
|