|
|
|
Gdzie z 3 latkiem do dobrego alergologa???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam dr.Kaporowicz przyjmuje, Jana Pawła II 13
tel do rej.156433290. |
|
|
|
|
w stalowej nie ma dobrego allergologa. Ja chodzę ze swoim dzieckiem do dr Smalera przyjmuje w sandomierzu.
|
|
|
|
|
ja jadę z 3-latkiem w przyszłym tygodniu do Niska do dr.Winiarskiego , na NFZ , słyszałam bardzo dużo dobrych opini na temat tego lekarza ,w Stalowej nie wybrałabym się do nikogo , przekonam się za kilka dni ,
|
|
|
|
|
Chcesz dobrego alergologa jedz z dzieckiem do dr.Solarza w Leżajsku -POLECAM.
W Stalowej nie ma dobrego alergologa |
|
|
|
|
Panią Kaporowicz stanowczo odradzam byłam raz z dzieckiem,wyszłam w wielkim szoku,więcej nie poszłam.
W Stalowej chyba nie ma dobrego alergologa,słyszałam że niezły jest w Nowej Dębie. |
|
|
|
|
polecam panią Dok.Cisek
|
|
|
|
|
A może by tak odstawić alergeny , nie myslicie o tym?!
Uważacie ze chlep np nalezy żreć i siem leczyć alergicznie - nic bardziej głupiego zdazyc sie nie może. Pyłki - to kolejny mit - należy... Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
|
|
|
dr.Cisek dobry alergolog dobre sobie hehehe w stalowej niema dobrych alergologów sam ich wypróbowałem po kilku latach odczulania zero efektu ciagną kasę nawet za wypisanie recepty, choć odczulasz sie systematycznie i płacisz za każde nakłucie, stalową mijaj szerokim łukiem moze ci pomogą na chwile ale zaszkodzą podwójnie tak jak było w moim przypadku
|
|