|
|
|
witam, gdzie w okolicy wyprostuje felgi aluminiowe 17" i jaki jest koszt orientacyjny ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kierunek Nisko za BP(stajca benzynowa) jest zaklad wulkanizacyjny
jakies 2 lata temu za prostowanie 18* zaplacilem 90zł alu bylo nawet sporo zagięte jak do tej pory bez problemu. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
CYTAT witam, gdzie w okolicy wyprostuje felgi aluminiowe 17" i jaki jest koszt orientacyjny ? Ja teraz alusa 17stke prostowałem. Tylko ze ja wszystko robię w Mielcu. Koszt prostowania felgi wyniósł 50zł. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ja teraz alusa 17stke prostowalem. Tylko ze ja wszystko robie w Mielcu. Koszt prostowania felgi wyniosl 50zl. masz jakies namiary ? a robią to od reki bo mam 2 do prostowania... |
|
|
|
|
Robiłem to w TARGUMIE w Mielcu
http://www.targum.com.pl/uslugi.php Czy od ręki robią to nie wiem. Podawałem tam felgi z oponami do wymiany ze starych na nowe. Wyszło ze jedna felga była krzywa czy tam uszkodzona i prostowanie wyniosło 50zł. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Od ręki???
Nie ma mowy żeby ktoś prostował od ręki, chyba że młotkiem. Felgi musisz założyć do maszyny na kilka lub kilkanaście godzin. Czasami musisz uplastycznić metal temperaturą. Ja polecam gości za BP. Mam dobre doświadczenia-przez 5 lat 3 felgi |
|
|
|
|
Vianor w Nisku 50 zł robia na miejscu
|
|