|
|
|
Zna ktoś jakąś firmę ze Stalowej Woli bądź też okolic która pisze wnioski do RIG'u o przyznanie dofinansowania albo kredytu?? Interesowało by mnie takie biuro w którym załatwili by wszystko za mnie. Z góry dzięki wielkie za konkretne odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyłączam się do pytania, mnie także interesuje ta kwestia. I bardzo proszę również o sugestie gdzie najlepiej się udać w sprawie kredytu dla istniejącej firmy oprócz RIG-u
|
|
|
|
|
Byłem w zeszłym roku tak doinformować się to kredyt był z oprocentowaniem 1,8%, i bez żadnych innych dziwnych i śmiesznych opłat. Wybiorę się tam w poniedziałek dowiedzieć się konkretnie co i jak na ten rok. Ale formularze u nich to prawie jak ryza papieru do drukarki... Wtedy też panie nie były zbyt skłonne do pomocy w uzupełnieniu całej tej sterty biurokracji.
|
|
|
|
|
mi robili papiery do dotacji w mielcu jesli tez wchodzi w gre ta miejscowosc to poszperam za namiarami za nich wtedy wzieli jakies dofinansowanie na pisanie biznesplanow to mialem zrobione wszystko za 200pln
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Pewnie że tak, Mielec nie jest daleko przecież Bardzo bym prosił o namiary, będę bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
|
to jest ich stronka http://www.marr.com.pl/ zadzwon popytaj bo chyba nie znajde wizytowki do osoby ktora odpowiada za biznesplany ale tam ci powiedza wszystko
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Wielkie dzięki w poniedziałek sobie do nich zadzwonię i się wszystkiego dowiem.
|
|
|
|
|
Czy ta firma działa tylko w Mielcu? czy po prostu zajmuje sie formalnościami i dokumenty się składa w Stalowej w RIG?
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W tamtym roku robili w Ośrodku promowania, w metalowcu na III piętrze.
|
|
|
|
|
to o czym ja pisalem to maja glowna siedzibe w mielcu i raczj jak chcesz cos zaltwic to tam trzeba sie udac ja bylem dwa razy u nich raz jak dwalem paipierki a pozniej odbieralem a reszta to telefon i poczta internetowa mila i dobra wspolpraca
czasami tu bywam |
|
|
|
|
stecyk a tak ogolnie to dowiedziales sie cos konkretnego maja jeszcxze ulgi czy jada juz po pelnych kosztach ??
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Z tydzien bys posiedzial i bys to machnal ;-)
oglos sie na oferteo, zadzwonia potwierdza i wyszukaja kilka pozycji, cos pewnie wybierzesz iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Forum IGB Rozwadow rynek
|
|