|
|
|
witam, jak najlepiej i najtaniej wyslac u nas w stalowej paczke ubezpieczoną czy z zadeklarowaną wartoscią na okolo 4-5tys zł do 10kg?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurier dpd lub kex za posrednictwem sendit.pl lub seindpoint.pl
|
|
|
|
|
dzieki tez myslalem o dpd
a jest jakas roznica czy zamowie kuriera z sendit.pl czy zaniose bezposrednio do dpd w stalowce? oprocz tego ze jest te kilka zl taniej? |
|
|
|
|
Również polecam dpd.
Gdy zamawiasz przez jakiś portal np sendit kurier przychodzi po paczkę do domu, a do oddziału musisz się osobiście pofatygować. Ja zawsze wysyłam w oddziale ( nie muszę czekać na kuriera, tylko można iść kiedy się chce i wysłać) |
|
|
|
|
www.strefapaczki.pl
paczka ubezpieczona do 5000 PLN na start |
|
|
|
|
Polecam
PW Przesylki ul. Niezlomnych 33 tel. 513 159 029 |
|
|
|
|
nie polecam Kexa. Wysyłałem porcelanę paczką ostrożną - uwaga szkło - doszło owszem ale w drobny mak rozpierdzielone. W reklamacji napisali że to ja wsadziłem już potłuczone. Lepiej wybrać coś droższego a pewnego.
CYTAT Również polecam dpd. Gdy zamawiasz przez jakiś portal np sendit kurier przychodzi po paczkę do domu, a do oddziału musisz się osobiście pofatygować. Ja zawsze wysyłam w oddziale ( nie muszę czekać na kuriera, tylko można iść kiedy się chce i wysłać) a gdzie dpd ma swój oddział w Stalowce? |
|
|
|
|
Oddział DPD jest na ulicy Mireckiego. Za Rakoczym po prawej stronie.
|
|