|
|
|
Witam mam pytanie gdzie najlepiej kupić płytki podłogowe najlepiej 60x60 ,w miare tanie ,chociaż one nie są ,macie jakieś sklepy .Castorama ? chociaż byłem to nie ma za dóżego wyboru !! W Stalowej ? jest jakas Hurtownia w Stalowej !!Dzięki za odp i pozdrawiam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio szukałam czarnych na podłogę 60 na 60 i w jednym sklepie nas pani uświadomiła że to są chińskie sprowadzane i dlatego takie tanie -więc zrezygnowaliśmy .Czarnych nigdzie nie było polskich , białe , jasne tak -ale czarne sa tylko z CHIN .Dosyć tanie mają koło policji -ale minus kartą nie można płacić
|
|
|
|
|
dobre i tanie mają w majstrze w stalowej, kładłem wiec wiem co mówie 50zł za m2 gresu to chyba niedrogo
|
|
|
|
|
CYTAT Witam mam pytanie gdzie najlepiej kupić płytki podłogowe najlepiej 60x60 ,w miare tanie ,chociaż one nie są ,macie jakieś sklepy .Castorama ? chociaż byłem to nie ma za dóżego wyboru !! W Stalowej ? jest jakas Hurtownia w Stalowej !!Dzięki za odp i pozdrawiam... 84czarny - dwa razy przeczytaj jak coś napiszesz bo czytać to się tego nie da. Dzieci w klasach 1-3 potrafią lepiej budować zdania i robią mniejsze błędy Co do hurtowni: - na Popiełuszki, zaraz za torami w lewo - na górze jest stolarz, na dole płytki - na Niezłomnych po stronie Merolu - na Niezłomnych koło Halmaru Jak nie ma na stanie to Ci panowie zamówią. |
|
|
|
|
Ja kupiłam rok temu chińskie bo uparłam się na duże, białe kwadraty a tylko chińskie były niemal śnieżnobiałe(ewentualnie baaaardzo droga alternatywa) Różnie mówili ale nie były drogie i sprawdziły sie extra. Kupiłam w Staowej za Halmarem.
|
|
|
|
|
Chińskie czy nie, ważne, że spełniają rolę.
Ja kupiłem kiedyś włoskie na podłogę - pękały, kruszyły się... |
|
|
|
|
Ja kupiłem Polskie z Paradyża koło myjni kropelki cena ok 100zl super jakość
|
|
|
|
|
jak mają Ci zamawiać w miejscowym sklepie to kup sobie sam przez internet.
zależy ile Ci potrzeba bo koszty sa dośc wysokie (płaci się min. za paletę - więc małe ilości się nie opłaca). Kupowałem w sklepie internetowym - nie było problemu i było sporo taniej. Jedynie co to trzeba sprawdzić to czy podczas transportu nie zostały uszkodzone. Choć kurier zostawił mi nr do siebie w razie gdyby szkoda była. |
|
|
|
|
duży wybór jest w LEROY MERLIN no ale najbliżej to Krasne kRzeszowa
|
|
|
|
|
przez internet jak się zamawia to przeważnie wysyłają badziew ,kładłem kiedyś u gościa plytki 97x33 tyle ze scienne i róznica w plaszczyżnie była prawie centymetrowa,na opakowaniu oczywiście pisało 1gat.ale kto go tam wie,jak przyszło mi montować wc to trzeba było niezle kombinować zby dobrze się wyłozyl natych plytkach.
|
|
|
|
|
tanie solidne to w Majstrze
|
|
|
|
|
Dobrze jest też zobaczyć w sklepie płytki - i tej samej firmy zamówić w sklepie innternetowym! Ja kupowałam z paradyża płytki,których cena była w sklepach 90-110zł za m2 natomiast przez neta płaciłam 70zł! Tak więc spora różnica na kilkudziesięciu metrów wyszła!
Aha no i trzeba dokładnie sprawdzić przy odbiorze, bo dekory miałam 2szt porysowane-a jeden kosztował 100zł ,ale kierowca bez problemu wziął i przywiózł nowe za tydz! Tylko te płytki to nie przywoził mi kurier, tylko sklep miał własny transport własnie ze względu że firmy kurierskie się nie sprawdziły,nie dbały o przewożony towar i często mieli reklamacje Moderowano przez: Jacek Caps Lock i post pod postem
|
|
|
|
|
CYTAT Witam mam pytanie gdzie najlepiej kupić płytki podłogowe najlepiej 60x60 ,w miare tanie ,chociaż one nie są ,macie jakieś sklepy .Castorama ? chociaż byłem to nie ma za dóżego wyboru !! W Stalowej ? jest jakas Hurtownia w Stalowej !!Dzięki za odp i pozdrawiam... Jezeli dla ciebie nie jest daleko to przejedz do MERKURY MARKET w Mielcu. Normalnie jest tam krolestwo glazury Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
W sklepie nestor (budynek biedronki) na przeciwko 16 pietrowego wieżowca takie maja.
|
|
|
|
|
RNI - Merkury jest też w Tarnobrzegu.
|
|
|
|
|
Najlepiej kupić płytki online np. ilazienki.pl/plytki-lazienkowe,c_1. Mają bardzo niskie ceny oraz dostawę na terenie całej Polski. Coś na pewno sobie dobierzesz
|
|
|
|
|
Ja odradzam wielkosc plytek60/60
Chyba ze masz pomieszczenie duze bo jak pokoj w bloku to sie nie sprawdza |
|
|
|
|
U mnie to wyglądało tak... wybrałam płytki, posprawdzałam ceny w necie, objezdziłam Stalową i Rzeszów, no a najtaniej okazało się koło Policji. I jeszcze (większa ilość) duży rabacik dostałam
Hymmm fakt że jakiś czas temu... Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
A czemu akurat 0,6x0,6 ?
|
|