|
|
|
Czy ktoś wie gdzie stoi ta Pani ewentualnie Pan co zazwyczaj na tyg stali z butami koło kładki za City Parkiem?
W ogóle na rynku nic z butami nie stali w sobotę. No poza 2-3 osobami. Nie pytam o opinie wiec darujcie sobie czy się opłaca czy nie. Czy pochodzę 2 dni czy 3 lata. pytam czy ktoś wie gdzie teraz stoją czy chwilowo wyjechali .;-) |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Pytasz pewnie o Sylwie i Denisa, tacy młodzi? Na tygodniu koło kładki sprzedawali a w soboty na końcu 'Bułgarów'?
Są w Bułgarii, wrócą na początku marca jak większość Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
tak to na pewno oni. Szkoda, bo super buty mają ;d Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
no ja tez czekam heheh, specjalnie z Rzeszowa przyjeżdżam ;D
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Sorry za ot ale powiało optymizmem w końcu ktoś z Rzeszowa do nas przyjeżdża, a nie jak to na tym forum bywa że wszyscy do RZ jeżdżą
|
|
|
|
|
Bo naprawdę się opłaca Już od kilku lat kupuje buty u owego małżeństwa i jeszcze nigdy żadne mi się nie rozleciały. Więc wole nakupić sobie w Stalowej 3 pary niż w Rzeszowie 1. W prawdzie w full markecie i respanie są niby te same rzeczy ale droższe. A poza tym lubię swoje rodzinne miasto
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Ja tak samo robię ;-) przyjeżdżam i kupuję po kilka par;d fajnie że ostatnio coraz modniejsze fasony mają ;d
|
|
|
|
|
Cóż, moja przyjaciółka, która mieszka i pracuje w Rzeszowie, też przyjeżdża po ubrania do Stw. Mówi, że to taki "zakupowy raj" :-)
|
|