|
|
|
Fiori i długo długo nic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiori -dramat .Pizza przyjechała po 90 minutach cała spalona . Zadzwoniłem z reklamacją a Pani tłumaczyła iż musiała czekać na dowóz i mogła się przypalić .Zero Przeprosin, Czarny przypalony skawrek wylondował w koszu.DLA MNIE POKAŻKA !!!!
|
|
|
|
|
Fiori bylo z*****e jak bylo w Grebowie pozniej coraz gorzej.
|
|
|
|
|
Z przykrością muszę to potwierdzić.
|
|
|
|
|
Zgadzam się w 100% z opiniami przedmówców odnośnie pizzerii Fiori. Na początku pizza była bardzo dobra. Ostatnim razem jak tam jadłem dostałem pizze w rozsypce - wszystko z niej leciało.. w rezultacie czego zjadłem tylko ciasto...
|
|
|
|
|
GONDOLA nowa pizzeria, zawsze tłumy czyli o czyms swiadczy... świetny lokal a pizza pycha
|
|
|
|
|
Stawiam na można powiedzieć małą sieć Capri,a szczególnie na stodołę.Pizza do koloru do wyboru dla każdego.Największy wybór w mieście.Nie wiedziałem,że karczma biesiada to pizzeria.Cały czas myślałem,ze jest to restauracja.Powinni zmienić nazwę z karczma biesiada na pizzeria biesiada lepiej by brzmiało,a tak za wielkim szyldem(nazwą)ukrywa się zwykła pizzeria....
|
|
|
|
|
Tłumy w Gondoli dowcip roku
|
|
|
|
|
CYTAT GONDOLA nowa pizzeria, zawsze tłumy czyli o czyms swiadczy... świetny lokal a pizza pycha Moze i tlumy byly bo faktycznie nowa pizzeria i duzo ludzi poszlo z ciekawosci,ale czy taka pyszna nie wiem.Jadlam i skojarzylo mi sie raczej ze starym Dagrasso lub Biesiadowem niz z czyms nowym zachwycajacym podniebienie.Dla mnie bez rewelacji... Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
najlepsza pizza jest w domu. pizza w gondoli czy we fiori smakuje podobnie, na duzej pizzy 4 kawalki salami z doplata 3-4zł. porażka
|
|
|
|
|
Wyrażę swoją opinie na temat pizzerii Rustica na Okulickiego. Nie było mnie tam kilka lat bo kiedyś pizza była źle zrobiona, mnie i moją rodzinę to zraziło. Jednak ostatnio wybrałyśmy się z racji tego, że Rustica była najbliżej. Myślimy, że damy szanse może coś się zmieniło. Niestety nie. Pizza miała jedynie ciasto dobre, reszta kompletnie bez smaku. Do pizzy chciałyśmy mieć dodatkowo kukurydzę. Kukurydza owszem była na pizzy, ale w ogóle nie pieczona. Po prostu żywa rzucona na pizze i zimna... Szynka przerażająca. Mając na myśli szynkę na pizzy myśli się o plasterkach podpieczonych, a tu znowu nie wiem co to było, najprawdopodobniej jakaś konserwowa drobiowa czy co . Grubość z pół milimetra nie mówiąc już o konsystencji tej szynki. Nawet jej nie próbowaliśmy bo wygląd odstraszał. Większość pizzy została na talerzach. Pizzeria porażka, a szkoda bo za dzieciaka tam się chodziło i było ok. Aż dziwne, że taką pizze można podać komuś w pizzerii, gdzie człowiek bez żadnej wiedzy i zdolności kulinarnych może lepszą zrobić w domowym piekarniku.
I jeszcze toalety nie zadbane. NIE POLECAM |
|
|
|
|
Systematycznie bywałam we Fiori i na początku naprawdę ok, zwłaszcza w fajnym klimacie na górze, ale teraz prawie za każdym razem spalona od spodu, poza tym palce mnie bolą od krojenia twardego ciasta. Z ciekawości poszłam do Avanti i mile się zaskoczyłam, po remoncie naprawdę miło się spędza czas i pizza smaczna choć grube ciasto ale smaczne;)
Stalowianka |
|
|
|
|
Ostatnio zaszedłem z ciekawości do Mamma Mia... całkiem dobra pizza, przede wszystkim szynka to prawdziwa szynka położona na wierzchu, więc wiem co jem, ciut za mało pieczarek. Gondola też ok, gorzej z dowozem.
Avanti - fajne składniki, ale lipne - bułowate, zalatujące sztucznością ciasto. Capri - nie byłem. Rustica - nie przepadam, długi dowóz, szynka faktycznie jakoś nie przypominała szynki jak kiedyś jadłem. Ogólnie jak chcę zjeść coś co naprawdę przypomina pizzę to spacerek do Gondoli i chyba do Mamma Mia bo mi posmakowało. Jak mam się natomiast najeść szybko, tanio to Biesiadowo - wprawdzie słaby ser i takie sobie wędliny, ale za to sporo składników, niskie ceny i szybka dostawa. |
|
|
|
|
Dobra pizza to przede wszystkim ser mozzarella a nie jakieś resztki czy coś tam.
|
|
|
|
|
Dobra pizzza jest w Gondoli , Fiorri , z mrożonych Giuseppe .
|
|
|
|
|
Ojej a ja stare dobre Numerato (dawne Da Grasso) ewentualnie Verona
|
|
|
|
|
Numerato to ci sami co Biesiadowo - bodajże małżeństwo prowadzi, pizze identyczne, ceny zbliżone, czasem i kierowcy ci sami.
|
|
|
|
|
?duzy wybór pizzerii w Stalowej
|
|
|
|
|
Musze jeszcze wypróbować avanti bo po remoncie nie byłam i gondole
|
|
|
|
|
Do amini
jeszcze została Ci telepizza w poniedziałek tj jutro otwarcie |
|
|
|
|
VERONA!!!!! Pyszna pizza!! Ser mozzarella a nie jakis smierdziuch z marketów! Polecam pyszna
|
|
|
|
|
staloweserce powiem szczerze, że nie byłam w tellepizzy nawet jak jeszcze była w stw, po prostu nie przemawiają do mnie sieciówki :-)
|
|
|
|
|
A nie lepiej zamiast takiej pizzy za 20zeta zjesc obiad w restauracji.
Przeciez te pizze to nic specjalnego. a te sosy to porazka. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT A nie lepiej zamiast takiej pizzy za 20zeta zjesc obiad w restauracji. Przeciez te pizze to nic specjalnego. a te sosy to porazka. Po pierwsze pizzy nie je się codziennie, tylko od czasu do czasu dla smaku. Po drugie - dla Ciebie nic specjalnego, ja lubię, sporo osób też. Po trzecie - za 20zł to w restauracji się przesadnie nie najesz, pizzą za te pieniądze bardziej. Po czwarte - sosy są różne w zależności od pizzeri, w niektórych są naprawdę dobre. |
|
|
|
|
A ja stawiam na Avanti, pizza smaczna i dużo nowych ciekawych dań, na przykład pierożki w cieście pizzy wyśmienite!
|
|