|
|
|
Witam Czy macie może adres stronki pizzeri ósemka??albo jakiś wgląd do menu bo dziewczyna chce zamówić pizze a nie mogę znależc nic
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a ósemka jesszcze jest czynna?? myslalem ze juz ją zamknęli
|
|
|
|
|
Dawno zamknięta
|
|
|
|
|
O ósemce to juz najstarsi Stalowowolanie nie pamietaja polecam capri
|
|
|
|
|
Wszzystkim polecam pizzerie italiana miesci sie w jubilacie naprawde tradycyjna wloska pizza robi ja prawdziwy wloch jest to taka pizza jaka jadlem we wloszech naprawde jest wysmienita napewno jacys krytycy sie znajda ze beda krytykowac ta pizzerie a ja ja polecam i wiem ze lepszej nie znajdziecie pozdrawiam
|
|
|
|
|
Włoch mimo pobytu od kilku lat w Polsce nie mówi po polsku
Strasznie brudno w pizzerii i nie dajny zapach Mimo tego dobra |
|
|
|
|
Ja nie wiem jak jest w srodku. Ale zamawiam tam zawsze na dowoz. Jest kapitalna. Ptawdziwa pizza a nie placek z dodatkami.
|
|
|
|
|
CYTAT Wszzystkim polecam pizzerie italiana miesci sie w jubilacie naprawde tradycyjna wloska pizza robi ja prawdziwy wloch jest to taka pizza jaka jadlem we wloszech naprawde jest wysmienita napewno jacys krytycy sie znajda ze beda krytykowac ta pizzerie a ja ja polecam i wiem ze lepszej nie znajdziecie pozdrawiam Kiedyś tam się skusiłem na kawałek, włoskiej pizzy mi to nie przypominało, raczej taką domową, ale może mają różne? Złe nie było, ale wole takie z pieca, czyli takie jak w Gondoli czy Fiori. Można tam na dowóz? Ma ktoś namiar. Kiedyś tam kupowałem sery (parmezan i mozzarelę) które ten Włoch produkował, te sery polecam szczerze, włoski smak. |
|