|
|
|
CYTAT Zastanawiam sie nad zdjeciem w tym profilu.. Jakby nie patrzec 25 lat do przodu moze to byc podobny albo ten gosc... https://www.faceb(...)?fref=ts Po co to walkujecie? Gościu trafi do pseudo-psychiatryko-więzienia choć swoje odsiedzial. Porażka państwa polskiego ustawa niezgodna z prawem i konstytucją. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie ma jak to brakzajeciai szukanie sensacji na sile
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Kto jest trochę bystrzejszy i trochę bardziej dociekliwy, to już wie doskonale, że T jest w Rozwadowie. Nie ma co się oszukiwać, że go nie ma...
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT NIechce nic insynuować, ale wojewódzka policja przed wczoraj oraz wczoraj cały dzien pilnowala w sprinterze policyjnym oddziału psychiatrycznego zaś wczoraj wieczorem stał tam Opel Astra RZ 44... tylko, że to nie był "nasz" stalowowolski ino pozamiejscowy i również stał blisko psychiatryka i pilnowali oddziału. Może coś na rzeczy jest ? Wystarczy przejść się na Wyszyńskiego i zobaczyć na własne oczy. Warują tam na dwa auta już od środy. Przed chwilą była zmiana, odjechał czarny Mondek RLU a zmieniła go Astra H RLU. Na placu psychuszki warują teraz w złotym Bravo RZ ale najczęściej stoi tam duża okratowana kabaryna. Widziałem tam jeszcze srebrną Octę RLA, złotą Astrę II i jeszcze inne cywilne auta. Szkoda, że nie znajdzie się jeden mądry z 9 za pasem do odpalenia tego chwasta. Pieniądze podatników lecą na ochronę dla tego zboka, chociaż wyrokiem sądu już dawno powinien wąchać kwiatki od spodu. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT [cytat]NIechce nic insynuować, ale wojewódzka policja przed wczoraj oraz wczoraj cały dzien pilnowala w sprinterze policyjnym oddziału psychiatrycznego zaś wczoraj wieczorem stał tam Opel Astra RZ 44... tylko, że to nie był "nasz" stalowowolski ino pozamiejscowy i również stał blisko psychiatryka i pilnowali oddziału. Może coś na rzeczy jest ? CYTAT Wystarczy przejść się na Wyszyńskiego i zobaczyć na własne oczy. Warują tam na dwa auta już od środy. Przed chwilą była zmiana, odjechał czarny Mondek RLU a zmieniła go Astra H RLU. Na placu psychuszki warują teraz w złotym Bravo RZ ale najczęściej stoi tam duża okratowana kabaryna. Widziałem tam jeszcze srebrną Octę RLA, złotą Astrę II i jeszcze inne cywilne auta. Szkoda, że nie znajdzie się jeden mądry z 9 za pasem do odpalenia tego chwasta. Pieniądze podatników lecą na ochronę dla tego zboka, chociaż wyrokiem sądu już dawno powinien wąchać kwiatki od spodu. Czyli jednak to nie moje widzimisie... Pilnują już któryś dzień z rzedu. Ciekawe czy Mariusz jest tam na oddziale Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Czyli jednak to nie moje widzimisie... Pilnują już któryś dzień z rzedu. Ciekawe czy Mariusz jest tam na oddziale Oficjalnie nikt Ci tego nie powie, ale można się domyślać |
|
|
|
|
Faktycznie! Stoi tam mercedes z prewencji rzeszowskiej i astra nieoznakowana
|
|
|
|
|
Ok załóżmy że Wasze paranoje mają coś wspólnego z prawdą powiedzcie mi proszę na jakiej podstawie twierdzicie, że to T.? Po pierwsze może tam mieszkać jakiś świadek koronny, ukrywający się polityk, inny groźny przestępca, o którym akurat Ewa Drzyzga nie opowiadała zatem nie macie o nim pojęcia. Zadajcie sobie trochę trudu i poszukajcie w sieci ile jest identycznych wątków na podobnych miejskich portalach. Tam też wszyscy "widują" tajne auta i Trynkiewiczów. Cóż ktoś tu na pewno mija się z rozsądkiem
|
|
|
|
|
CYTAT Kto jest trochę bystrzejszy i trochę bardziej dociekliwy, to już wie doskonale, że T jest w Rozwadowie. Nie ma co się oszukiwać, że go nie ma... Haha, albo kto właśnie jest lekko opóźniony to wszystko z jednym pedofilem skojarzy. Szopen Wam idealnie napisał, a Wy szukajcie dalej Trynkiewicza u siebie w piwnicy w bloku. Nie twierdzę, że nie może być w STW, ale może być w każdym innym miejscu w Polsce i policyjne auta nie świadczą o Trynkiewiczu. |
|
|
|
|
to on, pewne źródło którego nie mogę zdradzić.
|
|
|
|
|
stalowaw, tym wpisem jesteś tak wiarygodny, jak wróżbita Maciej i reklamy Vanisha
|
|
|
|
|
A Ty jesteś mało inteligentny, bo to proste, że jak ktoś posiada takową wiedzą to jest to tajemnica, czyli ktoś kto mu to powiedział zrobił wbrew obowiązkom służbowym. Mój tato też się śmiał na początku, a potem zadzwonił do kogo trzeba i zmienił zdanie. Jak się nie ma znajomości i siedzi pół dnia przed kompem to czasami trzeba uwierzyć w to co na forum napiszą.
|
|
|
|
|
Zbiorowa mitomania, straszne!
|
|
|
|
|
CYTAT A Ty jesteś mało inteligentny, bo to proste, że jak ktoś posiada takową wiedzą to jest to tajemnica... Yhym i tajemnica ma to do siebie, że się ją wszystkim dookoła zdradza. Cholera, faktycznie jestem mało inteligentny Dajcie sobie już spokój CYTAT Jak się nie ma znajomości i siedzi pół dnia przed kompem... Ja dziękuję za takie znajomości Sami profesjonaliści widzę. Ja mam swoje znajomości, widać nie znam się z kretynami, którzy tak sumiennie dochowują tajemnicy |
|
|
|
|
Szopen powinieneś przypisy w książkach PoPisać. Inteligencja aż tryska ....
|
|
|
|
|
byłam widziałam...
godzina 20:00 pod psychiatrykiem stała Astra na blaszkach RZ... policjant w mundurze się kręcił... godzina 21:30 znów podjechałam i policjant siedział w Astrze |
|
|
|
|
Hmmmm biję się w pierś, pisaliście o tych kontaktach etc. Więc dziś i ja odnalazłem starego znajomego, który zna wielu ważnych ludzi i zapewnił mnie, że macie rację. Nie powiedział o kogo chodzi, ale na pytanie czy zaprzeczy, że to T. odparł, że nie zaprzecza i prosił, by to wystarczyło i bym nie pytał więcej, bo chyba się domyślam już o kogo chodzi :/ Teraz to już sam nie wiem co myśleć.
|
|
|
|
|
CYTAT Hmmmm biję się w pierś, pisaliście o tych kontaktach etc. Więc dziś i ja odnalazłem starego znajomego, który zna wielu ważnych ludzi i zapewnił mnie, że macie rację. Nie powiedział o kogo chodzi, ale na pytanie czy zaprzeczy, że to T. odparł, że nie zaprzecza i prosił, by to wystarczyło i bym nie pytał więcej, bo chyba się domyślam już o kogo chodzi :/ Teraz to już sam nie wiem co myśleć. Witamy wśród paranoików :-] Btw. Następnym razem trzy razy się zastanów zanim kogoś ocenisz. |
|
|
|
|
CYTAT Hmmmm biję się w pierś, pisaliście o tych kontaktach etc. Więc dziś i ja odnalazłem starego znajomego, który zna wielu ważnych ludzi i zapewnił mnie, że macie rację. Nie powiedział o kogo chodzi, ale na pytanie czy zaprzeczy, że to T. odparł, że nie zaprzecza i prosił, by to wystarczyło i bym nie pytał więcej, bo chyba się domyślam już o kogo chodzi :/ Teraz to już sam nie wiem co myśleć. A co masz myśleć? Ja w paranoje nie popadam jest w Stalowej to jest co mnie to obchodzi? Ani mu nic nie zrobię, ani on mnie bo policji dookoła i tyle. |
|
|
|
|
CYTAT Teraz to już sam nie wiem co myśleć. SzoPeN, nadal możesz myśleć tak jak do tej pory: CYTAT tajemnica ma to do siebie, że się ją wszystkim dookoła zdradza CYTAT Ja dziękuję za takie znajomości Sami profesjonaliści widzę. Ja mam swoje znajomości, widać nie znam się z kretynami, którzy tak sumiennie dochowują tajemnicy Peace Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Szopen ja zwęszyłam podstęp ale byłeś bardzo przekonujący
|
|
|
|
|
Ulżyło mi Szopen, prawdziwie ulżyło...
|
|
|
|
|
"Odnalazłem starego znajomego" to mi śmierdziało, ale to pukanie się w piersi było jakieś przekonujące xD.
|
|
|
|
|
zdarza się
|
|