|
|
|
Witam chciałabym się dowiedzieć czego jest mało jakich instytucji firm działalności sklepów w stalowej woli a na jakie jest zapotrzebowanie i jest to oplacalne ? Polecicie coś podpowicie z góry dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Użyj wyszukiwarki masz mnóstwo takich tematów. Niestety mając kasę ciezko cokolwiek wymyślić w mieście pizzeri, kebabów, banków i aptek.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
coś innego od fast foodów? warzywniak czy cos ?
|
|
|
|
|
przede wszystkim CENTRUM
|
|
|
|
|
pytam o propozycje na necie w malej miescinie to nie pisze zabaradzo lepiej jak ludzie maja obezannie tutejsi i wiedza czego brak co oczekuja
|
|
|
|
|
Centrum tzn ?
|
|
|
|
|
CYTAT pytam o propozycje na necie w malej miescinie to nie pisze zabaradzo lepiej jak ludzie maja obezannie tutejsi i wiedza czego brak co oczekuja Tak, warzywniak będzie w tym przypadku idealny |
|
|
|
|
Ja to zrobiłbym tak: frac na niezłomnych zburzyć, na miejsce wyburzonego fraca postawilbym mega galerie na powierzchni całego prakingu wraz z parkingiem podziemnym a żeby galeria stal nie stala sobie samotnie połączyłbym ją z moim pomysłem
|
|
|
|
|
na galerie nie mam funduszy ;D a warzywniak ? jest sens ?
|
|
|
|
|
CYTAT na galerie nie mam funduszy ;D a warzywniak ? jest sens ? Według mnie nie ma. |
|
|
|
|
to nie rozumie po co napisałes ze jest;P chyba ze szyderczo
|
|
|
|
|
CYTAT to nie rozumie po co napisałes ze jest;P chyba ze szyderczo No raczej Może przesadziłem, ale zaczynasz temat grubo, pytasz o "instytucje, firmy, formy działalności, sklepy" by po chwili zaproponować kiosk warzywny? Żeby Ci ktoś poważnie coś podpowiedział, to trzeba by się określić co do formy tej działalności, funduszy, czy ma to być działalność usługowa, czy handlowa. Uważam, że jeżeli bierzesz się za rozkręcanie rozkminianie biznesu (co jest samo w sobie świetnym pomysłem), to musisz mieć jakiś zarys, coś co Cię interesuje, w czym masz doświadczenie, do czego Cię ciągnie Jeżeli dostaniesz trzy odpowiedzi 1. Warzywniak, 2. Oddział Banku, 3. Firma budowlana, to nie będziesz przecież wybierać na zasadzie wyliczanki w co uderzysz :] A tak jakoś luźno temat pociągnęłaś, że ten warzywniak mi się przed oczami ukazał... tyle, że na sprzedaży marchwi chyba kokosów nie zrobisz, choć kto wie? Pozdrawiam |
|
|
|
|
rozumie i Twoja odp. wezme takze pod uwage ;) dzieeki
|
|
|
|
|
ja proponuje hurtownie farmaceutyczna jest tyle aptek
|
|
|
|
|
Subway szuka w Stalowej "franszczyznobiorcę"
|
|
|
|
|
Kręgielnia taka z prawdziwego zdarzenia by się przydała
|
|
|
|
|
CYTAT na galerie nie mam funduszy ;D a warzywniak ? jest sens ? Dzisiaj wszystkiego jest pod dostatkiem. Dobry towar + dobra cena dały by jakieś szanse ale bardzo ważna jest lokalizacja. Musisz wypatrzeć lukę i ja wypełnić |
|
|
|
|
Ja bym postawil na coś co idzie z biegiem czasu.
Game Bar lub coś w tym stylu mogło by sie sprawdzić. Dodam, że u nas w miescie o ile mi wiadomo nie ma nawet kafejki internetowej. Powiecie każdy ma komputer/laptopa. Ale wystarczy poczytac po necie o gamebarach, esporcie itp. W STW a nawet okolicach nie ma podobnej inicjatywy. http://gamesbar.pl/ https://www.facebook.com/Cybermachina http://lobez(...)formacje i wiele wiele wiecej... |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Podpisuje sie pod wypowiedzia "ooemo" chcialo by sie pojsc gdzies do knajpy pograc w Fife na PS3 lub PS4 tudziez xbox lub w pilkarzyki stolowe tylko nie to co jest w tej chwili w barach bo to o pomste do nieba wola cos profesjonalnego
|
|
|
|
|
ooemo ma racje,sam sie zastanawiam czy niewartobyloby otworzyc cos takiego jak gamebar,4 telewizory gry,bar z piwkiem,mozna pograc z kumplami przy piwku itp.
|
|
|
|
|
a sklep internetowy z czym np ?
|
|
|
|
|
@picasso
pytałaś o firmę z lokalizacją w Stalowej bo jak twierdziłaś ludzie co tu mieszkają wiedzą czego potrzebują a sklep internetowy to sprzedaż towaru na cały kraj jak mniemam no chyba że chcesz prowadzić sklep internetowy z obsługą tylko Stalowej ;) jeśli chodzi o sklep internetowy -to zalecam własny import jakiegoś produktu,ponieważ rynek jest mocno zapchany i ciężko Ci będzie wynegocjować dobre ceny od dostawcy-co za tym idzie -ciężko Ci będzie zaproponować dobrą cenę dla klienta końcowego co w efekcie będzie się przekładało na małą sprzedaż to takie moje skromne zdanie Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozkręceniu własnego biznesu p.s.-mam znajomych co zakładali sklepy internetowe i szybciej je likwidowali niż zakładali |
|
|
|
|
dzieki ;)
|
|