|
|
|
witam. poszukuję endokrynologa, najlepiej który przyjmuje prywatnie. kogo polecicie? proszę o namiary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chmielewska jest dobra. przyjmuje na ul. Piwna 8
|
|
|
|
|
Dla dorosłego czy dziecka?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Akurat o Chmielewskiej słyszałam same złe rzeczy, także od lekarzy i to stalowowolskich, którzy pokierowali mnie do Niska, do dr Mączki. Prywatnie przyjmuje w Rudniku.
|
|
|
|
|
polecam dr Grazyne Maczka przyjmuje prywatnie w Rudniku,przemila kompetentna pani doktor.Pierwszy raz zostalam przebadana jak nalezy,cisnienie,EKG ( w gabinecie),osluchala,wybadala tarczyce,zlecila badania.Przez 3 lata nikt sie mna tak nie zajal.
|
|
|
|
|
zapomnialam dodac ze Pani Chmielewska juz sie wypalila,pacjenta olewa,zbywa,wali hormony jak w kaczy kuper-odradzam
|
|
|
|
|
każdy pacjent o lekarzu ma swoje zdanie, może z leczeniem akurat trafiła wybór należy do nas samych ja zanim się udam do jakiegoś lekarza też pytam i zastanawiam się który lepszy bo za to płacę
|
|
|
|
|
CYTAT polecam dr Grazyne Maczka przyjmuje prywatnie w Rudniku,przemila kompetentna pani doktor.Pierwszy raz zostalam przebadana jak nalezy,cisnienie,EKG ( w gabinecie),osluchala,wybadala tarczyce,zlecila badania.Przez 3 lata nikt sie mna tak nie zajal. ew62cia..możesz podać namiary (ile bierze za wizytę) |
|
|
|
|
Ja polecam profesora Marczewskiego.Przyjmuje w gabinecie klinik lekarskich obok duzego kościoła w stalowej woli
|
|
|
|
|
popieram przedmówców Chmielewska jest do bani, to nie lekarz tylko przypadkowo sie znalazła na tym stanowisku. a dr.Mączka jak najbardziej do tej pory chodze do niej i to jest najlepszy endokrynolog u jakiego byłam a byłam u kilku.
|
|
|
|
|
a dr Pieprzny? jaki on jest ? warto się wybrać do Niego ?
|
|
|
|
|
Chodziłam do niego.Mi nie pomógł.za to wie jak ciągnąć kasę z człowieka.Ma usg więc chętnie by przeswietlał tarczycę co wizytę.I brał za to dodatkową kasę.Odradzam.Marczewski z klinik lubelskich jes konkretny ale jest jeden minus.Woli usg z lublina biopsję też.Przyznam że mnie leczył i nie żałuję.USG w lublinie kosztuje 50 zł.Jest różnica bo w stalowej zrobili zwykłym sprzętem,tam mają usg z prawdziwego zdarzenia.Wizyta u Marczewskiego kosztuje 120 zł.
|
|
|
|
|
zapisałam się już do dr Pieprznego.. tylko do niego mogłam się dodzwonić.. a czy na przykład po jednej wizycie mogłabym zmienić lekarza czy lepiej dokończyć leczenie u tego samego ?
|
|
|
|
|
witam, ile dr Mączka bierze za wizytę prywatnie i ile się czeka na wizytę w Rudniku? Ma ktoś numer telefonu do rejestracji?
|
|