|
|
|
CYTAT A wyjeżdżają ludzie młodzi i nie ma się co dziwić bo każdy chce żyć na jakimś poziomie a na pewno nie na takim jak w Polsce (tak niskim) Przyjdzie czas że w tym kraju będą sami starzy ludzie bo wszystko ku temu właśnie zmierza. Tylko pytanie kto bedzie robil na emerytury dla tych ludzi jak mlodych niebedzie a w panstwowej kasie pustkiprawdziwie carne czasy dopiero nadejda niestety.Rzad swa polityka sam powoli usmierca narod Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Pytan jest więcej
1. Kto dozyje emerytury i ew, ile lat ja będzie brał? 2. Kto będzie mieszkał w tych wszystkich mieszkaniach, które ludzie dostaną w spadku jak liczba Polaków drastycznie maleje? 3. Czy pracodawcy będą musieli się bić o pracowników skoro nadchodzi ten niż demograficzny? Może wiec przyszłe pokolenie będzie miało tanie mieszkania i pracy pod dostatkiem. |
|
|
|
|
Pytania oraz uwagi focusa i Marka warto skierować do rządu chociaż nie uważam że ich to w ogóle interesuje
:) |
|
|
|
|
Zakladajac ze bedzie sie tym szczesciarzem co dozyje emerytury i tak wielkiej pociechy z niej nie bedzie.Polowa pojdzie na leki a reszta na oplaty..przy odrobinie szczescia na jakies skromne jedzenie zostanie.Czasem moze i dzieci pomoga.Sorry za taki malo optymistyczy punkt widzenia ale ja tak to widzeA rzad i tak ma nas wszystkich daleko w d...wazne ze oni sie ustawili,beda wybory niech inni sie martwia
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
focus-albo rodzina albo pieniadze.Nic na odleglosc nie utrzymaszPrawie piec lat bylismy z mezem na wyspach i zbyt wiele sie napatrzylam co sie tam wyprawia....
|
|
|
|
|
jest aż tak źle?czy to tylko na wyspach tak
|
|
|
|
|
Mieszkałem na wyspach z ludźmi .facet przed 40 żonaty dwójką dzieci w pl a za ścianą kochanka przed 30 .żona jeśli miała odwiedzić męża to on jej kupowałbilety tylko na te dni kkiedy kochanka jeździła do pl.
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze jego cała rodzina która mieszka blisko tez nawwyspach wie wszystko i każdy udaje że nie wie o co chodzi. facet wszystkim zakazał cokolwiek mówić i wszystko wygląda jak piękna rodzina bo odwiedza rodzinę w place dość często żeby czasem się nnie domyślił a można by rzec ze takie historie tylko w brazylijskich telenowela ch a jednak dzieją się za ścianą |
|
|
|
|
shiet ku....wo!!
|
|
|
|
|
CYTAT Mieszkałem na wyspach z ludźmi .facet przed 40 żonaty dwójką dzieci w pl a za ścianą kochanka przed 30 .żona jeśli miała odwiedzić męża to on jej kupowałbilety tylko na te dni kkiedy kochanka jeździła do pl. a najlepsze w tym wszystkim jest to ze jego cała rodzina która mieszka blisko tez nawwyspach wie wszystko i każdy udaje że nie wie o co chodzi. facet wszystkim zakazał cokolwiek mówić i wszystko wygląda jak piękna rodzina bo odwiedza rodzinę w place dość często żeby czasem się nnie domyślił a można by rzec ze takie historie tylko w brazylijskich telenowela ch a jednak dzieją się za ścianą Powiem ci ze to raczej nic nowego co piszesz...na porzadku dziennym takie historie saTakie cyrki sie odprawiaja ze nie trzeba telenoweli ogladac jak sie to ma na codzien w najblizszym otoczeniu...Zwykle ku..wo?ludziom po paru latach psychika siadasam niewiem... Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
CYTAT focus-albo rodzina albo pieniadze.Nic na odleglosc nie utrzymaszPrawie piec lat bylismy z mezem na wyspach i zbyt wiele sie napatrzylam co sie tam wyprawia.... Nie musisz mi tego gadac bo wiem ze najwazniejsza jest rodzina...ale zeby te rodzine wykarmic potrzebne sa i pieniadze niestety Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|