|
|
|
Szukam jakiegoś noclegu nad morzem z basenem krytym. Macie cos godnego polecenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bałtyk sobie odpuść, pogoda kiczasta, woda zimna, ceny z kosmosu pomimo to tłumy wszędzie. Jak na wakacje jedź do Bułgarii, Chorwacji, tam nie potrzebny basen kryty a ceny nromalne (przynajmniej w Bułgarii)
|
|
|
|
|
W iincyh krajach z pewnością są lepsze warunki pogodowa, ale Bałtyk chyba jednak ma swój urok? W końcu ludzi w sezonie nie brakuje.
A co do basenu. to chyba w każdej większej miejscowości jest kryty? Spróbuj Trójmiasto |
|
|
|
|
Sopot Kamienny Potok.
Tam szukaj noclegu. Ja wynajmuję co roku mieszkanie w bloku. Fajna plaża i trójmiejski Aquapark, no i blisko cale 3miasto. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.... a jakie są tam ceny i może sprawdzone miejscówki .......
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Jak dla mnie Sopot to ostatnie miejsce nad naszym morzem, gdzie bym się wybrał. Najdrożej, syfna i przeludniona plaża.
|
|
|
|
|
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT Szukam jakiegoś noclegu nad morzem z basenem krytym. Macie cos godnego polecenia? Tu masz link do aqaparku w jaroslawcu z opisem,datami i godzinami otwarciahttp://www.aquapark.info.pl/ |
|
|
|
|
jarosławięc ceny kosmiczne i beznadziejnych parking no i mało atrakcji bo te najlepsze na polu
|
|
|
|
|
Jarosławiec? Ceny kosmiczne? Byłam tam i nie wydaje mi się, żeby były aż tak kosmiczne. Chociaż fakt, za dużo atrakcji tam nie ma, szczególnie w zimę
|
|
|
|
|
Fajnie jest na wyspie sobieszewskiej. Byliśmy tam z żoną już kilka razy. I można bursztynów nazbierać - mamy całkiem niezłą kolekcję.
|
|
|
|
|
Węgry polecam tam najlepiej!!!!!!!!! baseny
|
|
|
|
|
Egipt polecam. Pogoda gwarantowana. Ceny ... już za 899 za tydzień, ze wszystkim (przelot, hotel, wyżywienie, piwko, winko, whiski itp.)
|
|
|
|
|
Andzin, no ciekawe 899zł, coś mi się wierzyć nie chcę. Co prawda mieszkam w UK, ale ceny są mniej więcej podobne.
Co prawda patrzyłem, na sierpień (nie wiem na jakie miesiące Ty sprawdzasz), to ciężko zejść poniżej 500f. Może pochwalisz się gdzie rezerwujesz. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Też chętnie skorzystam z tej oferty 899 za all inclusive do Egiptu
A może to taki Egipt "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No i w cenie dwa pojazdy, na oko w miare świeże roczniki.
|
|
|
|
|
zgadzam się z Frodo - bałtyk to brudne syfiaste i co najgorsze zimne morze,żadnych atrakcjia ceny z kosmosu,syf,przaśnie i huk disko-polo . jeżdzenie tam z południowej części Polski to czysty masochizm.... polecam naprawdę bulgarię chorwację rumunię - morze czarne adriatyk pogoda gwarantowana nieco dalej niż nad bałtyk ale te parę godzin drogi wynagrodza wam uroki ciepłych czystych morz i wspaniała atmosfera mili ludzie kulturalnie fantastyczna kuchnia bałkańska muzyka - no po prostu bałtyk przy tym to jakiś koszmarna sadzawka.....
|
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie nad naszym.Po kilkunastu latach pojechałem z myślą,że coś się zmieniło. Owszem,CENY !!!!!Wole południe Europy.
|
|
|
|
|
Byłem w Hiszpanii nad oceanem no i plaża spoko, ogólnie te klimaty. Wiadomo jak kogo stać naprawdę warto. Za to ostatnio jeżdżę nad nasz "syfiasty" Bałtyk i wcale nie jest tak źle. Co do cen to nie jest tak źle, w zeszłym roku byłem w połowie czerwca pogoda była upalna a że to nie było w sezonie to pokój 3 osobowy wynajęliśmy za 5 dyszek doba . W sezonie płaciliśmy około 80-120 zł za 2 osoby w zależności od miejsca. Zakupy na śniadania i kolacje robiliśmy w biedronce a tam ceny jak wszędzie. Jedyne gdzie jest drożyzna to w klubach i barach no ale to normalne. Ja tam polecam wybrać się do Ustroni Morskich, ścieżka rowerowa ciągnie się po sam Kołobrzeg tak więc warto zabrać ze sobą rower.
|
|
|
|
|
a jak to jest z tymi wycieczkami za granice. gdzie szukac ofert, na necie czy w stalowowolskich biurach podrozy? gdzie jest taniej? interesuje mnie last minute i wycieczka do egiptu za jakies 2000zl
|
|
|
|
|
Ja polecam szukać w internecie www.traveltrio.pl
Pzdr |
|
|
|
|
jak wakacje z dziecmi to tylko primavera w jastrzebiej gorze
|
|
|
|
|
Ktoś wyżej polecał Wyspę Sobieszewską - dla mnie totalna porażka. Jak się nie trafi w pogodę, to można umrzeć z nudów. Chyba, że jest się mobilnym i można podjechać do Trójmiasta.
Egipt? Nawet za 900zł (choć nie spotkałam taiej oferty) już bym tam nie wróciła, zresztą tak samo jak do Tunezji. Za to Chorwacja - przepięknie. |
|
|
|
|
Ale jeżeli ktos ma tylko 7 dni urlopu to raczej się nie opłaca jechać gdzieś dalej strata czasu na dojazd ( mówię o jeździe autem) byłem we Władysławowie ceny przystępne plaże czyste imprezy bary jak to nad morzem, koncerty itd. Polecam
|
|
|
|
|
Ktos jedzie jutro, lub pojutrze? chetnie się zabiorę...zapłacę
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|