|
|
|
chcialabym zaczerpnac rad na temat tynkow wew. Jaki rodzaj jest najlepszy? jaki sposob mechanicznie czy recznie? i jakie sa ceny takiej uslugi? prosze tez o polecenie dobrej firmy. Ja w tym temacie jestem zielona wiec licze na was, z gory dzieki
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Polecam tynk maszynowy - gipsowy.Miałem dobrą ekipe która zrobiła mi tynki gładkie jak lustro.
|
|
|
|
|
Wlasnie jestem w toku robienia tynku marmurowego ... Moge polecic firme . Fajne zdjecia na stronie magnatfarby.pl
|
|
|
|
|
CYTAT chcialabym zaczerpnac rad na temat tynkow wew. Jaki rodzaj jest najlepszy? jaki sposob mechanicznie czy recznie? i jakie sa ceny takiej uslugi? prosze tez o polecenie dobrej firmy. Ja w tym temacie jestem zielona wiec licze na was, z gory dzieki Ja jestem zwolennikiem tynków cementowo - wapiennych. Szukaj tematów na forach budowlanych. Ważne aby dom odstał swoje przed tynkowaniem, po tynkowaniu też trzeba odczekać zanim będziesz szpachlować. Wszystko musi dokładnie wyschnąć. |
|
|
|
|
tommik jak wygladaja ceny za m2 takiej uslugi?
|
|
|
|
wlasnie obczailam tynki marmurowe w google i chyba to jest drogi interes... wyglad mega zarabisty ale chyba nie na moj portfel... :/
|
|
|
|
sosna ,ja tynki mialem robione w 2008r,teraz nieznam ceny, pamietam ze ceny moga byc z materialem i bez za m2.oczywiste jest to ze tynki musza dobrze wyschnac.ja mieszkam juz piaty rok i niemam zadnych pekniec ,rys itp.
|
|