|
|
|
Może ktoś wie gdzie szybko i solidnie naprawię ekspres do kawy ciśnieniowy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serwis na Wojska Polskiego naprawieją, robili mi też ekspres wszystko ok ale terminy napraw bardzo długie.Mi mówili że tyle trwa zamówienie częśc .
|
|
|
|
|
w którym miejscu na Wojska Polskiego?
|
|
|
|
|
Obok pizzeri 8 łatwo trafić.
|
|
|
|
|
Dziękuję!
|
|
|
|
|
przyłączam się do tematu bo właśnie dzisiaj odebrałem expres (jest 14.08.2014) który zaniosłem dnia 22.05.2014, minęło prawie 3 mce, dzisiaj nie wytrzymałem i zabrałem go, oczywiście nienaprawiony, co chwile mnie zbywali głupimi wymówkami, jeszcze czekałem pół godziny żeby złożyli (a raczej znaleźli rozrzucone części po zakładzie)
ani przepraszam ani nic, jeszcze dzisiaj właściciel śmiał się mówiąc że na poniedziałek bo nie było kiedy go zrobić, normalnie aż mnie telepało ze złości a koleś do mnie olewająco, w domu rozkręciłem go, oczywiście większość śrubek brakuje, przewody poodpinane... żenada, odradzam wszystkim omijajcie ich szerokim łukiem w razie czego służę dokładniejszą informacją jakby sobie ktoś myślał że robię tylko anty reklamę bo jestem z konkurencji |
|
|
|
|
maxel.waw.pl Polecam.
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
CYTAT maxel.waw.pl Polecam. Również polecam MAXEL na Poniatowskiego. Bo jak nie Ja to kto? |
|