|
|
|
Witam mam BOSS ME 70 i potrzebuję pomocy w ustawieniu jakiś przyzwoitych brzmień.
To co fabrycznie zrobione to jakieś skrajności chyba a ja lubię pograć muzykę różną i w związku z tym potrzebuję pomocy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzeba było kupić PODa z serii HD . Może troszke droższy ale Line 6 robi najlepsze symulacje wzmacniaczy i efekty są rewelacyjnej jakości . Boss nie brzmi tak dobrze i dlatego problem z ustawieniem.
HD 500 można już kupić za około 1400 zł. a HD 500X niecałe 2000 zł. |
|
|
|
|
rock
Po co odpowiadasz, skoro nie na temat? Pytanie było o pomoc w ustawieniach a nie o ceny i co kupić. Czy wysokość kwoty, to jednocześnie są ustawienia na efekcie? Może miał tyle kasy i dlatego ten a nie droższy efekt? piotr_c Zadaj pytanie na takim forum może prędzej uzyskasz konkretną odpowiedź: http://gitarzysci.pl/boss-me-70-t17949.html Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Tak- cena ma duży wpływ na brzmienie i ich charakterystykę ustawień. Napisałem może nie na temat ale napisałem to dlatego że ktoś coś kupił i pisze że ma problem z u. stawieniem- pisze więc jeszcze raz ten model nie jest profesjonalnym procesorem i z niego ciężko coś wydusic i kolega ma problem to napisałem że Line 6 są lepiej brzmiacymi procesorami nawet te najtańsze biją w/w Bossa,a seria HD jest profesjonalna jeśli chodzi o tego typu akcesoria gitarowe w przyzwoitej cenie. Znam się na procesorach efektach wzmacniaczach gitarach więc moja podpowiedź dla Piotra sprzedać i kupić coś drozszego znaczy też lepszego jeśli chce mieć pożytek i radość z grania.
|
|
|
|
|
Na prawde nikt się na tym dziadostwie nie zna?
|
|