|
|
|
gdzie polecacie zrobic tatuaz szybko ladnie i tanio??
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
tani tatuaż? nie ma takich ale jeśli chcesz solidny tatuaż to odwiedź krzysia
link do jego fb; https://www.faceb(...)?fref=ts Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
zalezy jaki chce ten tatuaz, bo jak to ma byc jakis nieduzy napis czy cos w tym stylu to nie zaplaci bog wie jakich pieniedzy
|
|
|
|
|
W tym temacie słowa "tanio" i "szybko" nie łączą się w żaden sposób ze słowem "ładnie". Tatuaż masz na całe życie (chyba że stać cię na laser) więc lepiej iść do zawodowca, który stworzy dzieło, poczekać i zapłacić więcej, niż do marnego, ale taniego "tatuatora", który zrobi ci babola, który będzie się podobał tylko tobie i twoim koleżkom (jeśli są gośćmi z osiedla).
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
mam juz jeden a chce drugi a pierwszy mi kolega robil po znajomosci a juz nie robi http://w903.(...)_tytulu1 cos takiego chce bo to ma byc na nadgarstku
|
|
|
|
|
polecam Goba.
|
|
|
|
|
Z czystym sumieniem polecam Tomka, pełen profesjonalizm i gość mega ! https://www.faceb(...)?fref=ts
|
|
|
|
|
Ja również polecam Gobotattoo , salon znajduje się koło wiaduktu.
|
|
|
|
|
polecam TOMKA LECHA naprawdę mistrz świata pogadacie zrobi projekt albo tak albo tak świetny gość zresztą zapraszają GO na wszystkie wielkie imprezy nie bez przyczyny !!
|
|
|
|
|
CYTAT mam juz jeden a chce drugi a pierwszy mi kolega robil po znajomosci a juz nie robi http://w903.(...)_tytulu1 cos takiego chce bo to ma byc na nadgarstku Czyli napis :] Poczytaj trochę o napisach. Jeśli będzie zbyt mały to za kilka lat zostanie ci plama, której nie da się odczytać :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Czy ma ktoś numer do Tomka Lecha?
|
|
|
|
|
Czyli napis :] Poczytaj trochę o napisach. Jeśli będzie zbyt mały to za kilka lat zostanie ci plama, której nie da się odczytać :][/cytat]
on nie bedzie wcale taki maly tylko sie wydaje no jeszcze poczytam sobie i mi doradza Ci co robia heheh |
|
|
|
|
polecam Goba :good mam 3 dziarki jego roboty jedna ma już 7 lat i nadal się prezentuje a znam przypadki że po 2 latach robi się bubel
|
|
|
|
|
dzieki Ci milililka91 za obszerne informacjie ja mam swoja juz 3 lata jedna i znajomy mi tez robil ale juz nie robi i szukam kogos kto by mi wlasnie nastepna zrobil wiec duzo osob mi mowi ze dobrze robi "Goba" lub "Lech" wiec sie waham teraz do ktorego isc hehe
|
|
|
|
|
CYTAT dzieki Ci milililka91 za obszerne informacjie ja mam swoja juz 3 lata jedna i znajomy mi tez robil ale juz nie robi i szukam kogos kto by mi wlasnie nastepna zrobil wiec duzo osob mi mowi ze dobrze robi "Goba" lub "Lech" wiec sie waham teraz do ktorego isc hehe ostatnio miałam okazje przyglądnąć się dziełom Tomka Lecha i szczerze wg mnie a każdy ma swoje zdanie Gobo lepsze robi mojemu mężowi noge robił to mistrzostwo każdy go pyta gdzie robił zaglądnij tu i tu porównaj też ceny |
|
|
|
|
ostatnio miałam okazje przyglądnąć się dziełom Tomka Lecha i szczerze wg mnie a każdy ma swoje zdanie Gobo lepsze robi mojemu mężowi noge robił to mistrzostwo każdy go pyta gdzie robił zaglądnij tu i tu porównaj też ceny [/cytat]
no po nowym roku zawitam do jednego i do drugiego i pozniej zdecyduje gdzie hehe |
|
|
|
|
robilam napis na calej rece u GOBO moj 1 w zyciu tatuaz pol roku temu jestem bardzo zadowolona nie tylko ladny napis ale i to jak sie zagoilo polecil masc po 4 dniach nie bylo nic zadnych strupkow nie mialam nawet na drugi dzien PELEN PROFESJONALIZM TYLKO GOBO kolo wiaduktu
|
|
|
|
|
i wedlug mnie tanio bo 150 zl za tkai napis czas pracy to wcale nie duzo !
|
|
|
|
|
Idz do Gobo koło wiaduktu.Robiłam super polecam.
|
|
|
|
|
dobrze ze mi poleciacie Gabo i wlasnie sie tam udam bez zastanowienia i wybieranie kogos innego
|
|
|
|
|
mopig poszedl numer na priva
|
|
|
|
|
juz mam taki metlik ze naprawde nie wiem kogo wybrac itp
|
|
|
|
|
bez obrazy ale szykujesz sie do tego swojego tatuazu jakby to mial byc jakis wydziarany czyjs portret na cale plecy, napis to napis kazdy ci go zrobi tak samo jezeli masz wybrana czcionke wielkosc itp, kazdy z tych gosci ktorych ci ludzie wymieniaja jest ok czy to gobo czy lech czy baks zrobi ci tatuaz ktory bedzie ladnie wygladal
|
|