|
|
|
Witam. Proszę o poradę w kwestii zakupu programu antywirusowego. Potrzebuję na 3 stanowiska. Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W pracy korzystamy z Avasta i szczerze nie polecam. Blokuje to, czego blokować nie powinien. Natomiast w domu osobiście używam Eset i ten program mogę ci polecić
|
|
|
|
|
CYTAT W pracy korzystamy z Avasta i szczerze nie polecam. Blokuje to, czego blokować nie powinien. Natomiast w domu osobiście używam Eset i ten program mogę ci polecić No właśnie do tej pory miałam avasta i blokuje wszytsko co stoi na drodze . Zaczyna mnie to denerwować. Nic nie można zrobić czasem. Dzięki |
|
|
|
|
A aj Ci proponuje o ile masz legalnego Windowsa, Msessential, darmowy antywirus zrobiny przez Microsoft, chodzi idealnie , nie muli systemu i blokuje to co trzeba a dotego darmówka.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
eset nod jak najbardzeiej poprawny program anty wirusowy, avast kiedys byl dobry ale teraz troche obnizyl loty nic pozytecznego tylko blokuje prace kompa , oryginal eset nie nalezy do tanich ale wart swojej ceny , ale wybierzesz i tak co bedziesz chcial
|
|