|
|
|
IWAMET premia świąteczna 120zł kto da więcej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha jeszcze bonus firmowy kalendarz i uścisk dłoni prezesa bezcenny....
|
|
|
|
|
U mnie w pracy nic, nawet uścisku dłoni prezesa...
|
|
|
|
|
Ja też nic nie dostałem i się nie spodziewam
The great come back... |
|
|
|
|
CYTAT IWAMET premia świąteczna 120zł kto da więcej? A czy ktokolwiek ma Ci dawac cokolwiek z okazji swiat? Wydaje mi sie ze nie wiec jakim prawem w ogole rzucasz sie ze dostales tylko 120 zł? |
|
|
|
|
OSM nietypowo, wypowiedzenia żeby zbyt wesoło nie było.
|
|
|
|
|
Było by miło i nikt po za tobą się tu nie rzuca
PS. używaj polskich znaków bo bez nich wychodzisz na wieśniaka "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Było by miło i nikt po za tobą się tu nie rzuca PS. używaj polskich znaków bo bez nich wychodzisz na wieśniaka Tak mi się w oczy rzuciło... Należy zwracać uwagę na błędy, ale samemu też warto dawać przykład. |
|
|
|
|
irkuck, polskich znaków u mnie nie brakowało, a o tym pisałem
PS, wypowiedzenia przed świętami to kurewstwo. Tak jakby tydzień nie można było poczekać. :-( "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzej ale już w lecie ludzie z osmu szukali roboty bo firma ledwo zipie i były głosy że zamytkają od 1 stycznia nawet
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Andrzej ale już w lecie ludzie z osmu szukali roboty bo firma ledwo zipie i były głosy że zamytkają od 1 stycznia nawet Dziwne, a co jest tego przyczyną, przecież nasze okolice to dość spory rynek i w najbliższym otoczeniu w sumie brak konkurencji? A wracając do tematu - nic nie dostałem i nie spodziewam się. I, szczerze mówiąc, nie widzę powodów, żeby Święta były jakimś bardziej szczególnym okresem - oczywiście na linii pracownik-pracodawca/ |
|
|
|
|
Wwala - czy Ty rozumiesz definicję słowa PREMIA ? Mam wrażenie, że nie.
Dlaczego ktoś cokolwiek ma Ci dawać ? Z jakiej okazji ? Z takiej, że w grudniu same święta i zamiast pracować siedzisz w domu ? To chyba uciąć by należało coś Najprościej mówiąc - na ile zasłużyłeś - tyle dostałeś |
|
|
|
|
CYTAT irkuck, polskich znaków u mnie nie brakowało, a o tym pisałem PS, wypowiedzenia przed świętami to kurewstwo. Tak jakby tydzień nie można było poczekać. :-( A ja sobie pisze o tym, ze kurestwem jest kurwienie na 120 zl bo mogloby byc 0. Uwierz mi ze jestes wiekszym wiesniakiem skoro uwazasz ze blad ortograficzny I stopnia jest mniej haniebny od braku polskich znakow. Ale z kims takim jak Ty nie warto sie licytowac. PS. a co jesli nie mam polskiej klawiatury? O sory jestem wiesniakiem to sie nie odzywam |
|
|
|
|
CYTAT PS, wypowiedzenia przed świętami to kurewstwo. Tak jakby tydzień nie można było poczekać. :-( A na co czekać ? |
|
|
|
|
W tesco za stówe robisz zakupy i masz kg karpia po 7 zł
|
|
|
|
|
CYTAT (trolejbus) PS. a co jesli nie mam polskiej klawiatury? O sory jestem wiesniakiem to sie nie odzywamsmiech2 Polska klawiatura to nie problem, no ale może już nie kontynuujmy CYTAT (czortunio) A na co czekać ? A na święta "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (trolejbus) PS. a co jesli nie mam polskiej klawiatury? O sory jestem wiesniakiem to sie nie odzywamsmiech2 Polska klawiatura to nie problem, no ale może już nie kontynuujmy Owszem, nie problem, ale jej nie posiadam i w zwiazku z tym jestem wiasniakiem, ale wiesniactwem wg Ciebie nie jest pisanie z bledami ortograficznymi 1-go stopnia, ehhh zycze Ci na swieta wiecej luzu. |
|
|
|
|
CYTAT Wwala IWAMET premia świąteczna 120zł kto da więcej? cool girl Z tego co słyszałam : IMPEL z tego co słychać ok. 30 osób otrzymało wypowiedzenia przed świętami - i przyjmują podobno inne ok.30 osób za mniejszą stawkę Moja firma nic nie dała na święta HSJ wiadomo co się stało Wwala więc u Ciebie nie jest tak źle CYTAT Andrzejek /po poprawkach irkuck Było by miło i nikt po za tobą się tu nie rzuca PS. używaj polskich znaków bo bez nich wychodzisz na wieśniaka irkuck Tak mi się w oczy rzuciło... Należy zwracać uwagę na błędy, ale samemu też warto dawać przykład. Poprawiaj więc uczciwie wszystko co trzeba: tobą - Tobą ( z dużej, bo wyraża się tym swój szacunek, nawet jak się z kimś kłóci albo zwraca komuś uwagę.) Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Moim zdaniem premie dostaje się nie tylko z okazji świąt, ale jako podsumowanie całego roku pracy. Jeśli pracodawca jest zadowolony z pracownika to powinien, jest to w pewien sposób system motywacyjny. Ja od razu się palę bardziej do roboty i czasem ugryzę się w język nawet zanim coś powiem :-P
|
|
|
|
|
Remet 200 zł
|
|
|
|
|
Tartak w Irlandii 2800 euro.
|
|
|
|
|
Nasza lokalna OSM robiła świetną śmietane 30% bez dodatku konserwantu jakim jest KARAGEN i wstrzymali produkcję kilka miesięcy temu, ktoś wie dlaczego ?
|
|
|
|
|
CYTAT Nasza lokalna OSM robiła świetną śmietane 30% bez dodatku konserwantu jakim jest KARAGEN i wstrzymali produkcję kilka miesięcy temu, ktoś wie dlaczego ? Bo nie mają mleka |
|
|
|
|
O ile to nie ściema to wspominali coś o dowozie mleka po 150 i więcej kilometrów bo mlekowiata ma w okolicy kontrakty na mleko bo lepiej płaci..
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Eurocash 280 zl .A dołączając sie do dyskusji to premia jest dlatego bo przed swietami wydaje sie duzo duzo wiecej.I kazda szanujaca pracownika firma powinna dac pare groszy. Tesco np daje bony nawet na 750 zl ,Frac po 250.pozdrawiam
|
|