|
|
|
Wraz z wybudowaną wspaniałą biblioteka mieszkańcy zyskali .... drogę , którą można było skrócić sobie przejazd - skręcając w białe domy można było dojechać do ul.Floriańskiej i wyjechać tuż obok Biedronki. Nie zawsze ale można było sobie ułatwić życie przede wszystkim w godzinach szczytu. I co widzimy dzisiaj ? Dzis zamontowana została blokada , która uniemożliwia przejazd. Pytam wiec - komu to przeszkadzało ? Dlaczego kolejny raz w tym miescie robi sie na przekór mieszkańcom? Po co wiec budowano ten przejazd????!!!! Debilny pomysł goni kolejny ....... Gratuluje władzo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no ok ale dzieki 3-4 busom z Marcela ukarano wszystkich. Nie mozna znalezc innego rozwiazania? w cywilizowanych krajach w takich sytuacjach stawiaja ograniczniki wysokosciowe lub szerokosci a mu nas? zablokowac, zamknac...
|
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zastanawia mnie jedno: Komu spadła korona z głowy gdy przejechało 3-4 busiki? Nawet gdyby przejechało 20 busów na dobę, to czy w tym kraju musi być zawsze pod górkę? Dlaczego niewolno komuś pomóc, ulepszyć?
|
|
|
|
|
Tak musi być bo niektórym stanowisko zamroczyło umysł i wydali takie polecenie -blokada! a może tak znak zakaz wjazdu busów.Facet bądź z jajami i wykop blokadę sam !!!!
|
|
|
|
|
Da się przez krawężnik
Też się dzisiaj zdziwiłem blokadą ale ni emiałem zamiaru zawracać. Niski krawężnik |
|