Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam. Szukam pracy od 3 lat. Czy ktoś może coś wie gdzie mogą przyjąć osobe niepełnosprawną? albo dać prace by taka osoba mogła ją wykonywać w domu? Bardzo mi zależy by dostać jakąkolwiek prace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o pracę poza domem, to popytaj w drukarni Petrus na ulicy Niezłomych, zatrudniają tam wyłącznie osoby z grupą inwalidzką. Możesz też zapytać w hurtowni Biuro Plus na ulicy Handlowej - zatrudniają tam osobę na wózku inwalidzkim, to może zechcą jeszcze skorzystać z dofinansowania na utworzenie stanowiska pracy dla osoby niepełnosprawnej.
Powodzenia życzę Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Majster RCMB - tylko tam pracujesz jak zdrowy - drabiny, wózki widłowe itp itd...kodeks pracy tam nie istnieje
|
|
|
|
|
CYTAT Majster RCMB - tylko tam pracujesz jak zdrowy - drabiny, wózki widłowe itp itd...kodeks pracy tam nie istnieje anetss123 pytała o pracę dla osoby niepełnosprawnej, a w Majstrze potrzebują tylko osób z grupą inwalidzką, ale nie niepełnosprawnych. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
idź spytaj !!!! nic nie zaszkodzi, chociaż szczerze mówiąc wrogowi nie życzę tam pracować !
|
|
|
|
|
W jej przypadku idź to ironia...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
nie znam kobiety, przepraszam!!
|
|
Dołączył: 21 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Spokojnie...dla mnie to nic obraźliwego chce żeby każdy mnie traktował na równi