|
|
|
wybieracie się na występ Cezarego Pazury?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziś napadnięto mnie i małżonkę w sklepie i wręczono jakieś zdrapki. Oczywiście oboje wygraliśmy darmowe wejście na Czarka. Szybko okazało się, że występ ma uświetnić pokaz jakichś artykułów zdrowożywieniowych etc. Żeby wejść wystarczyło się zapisać na listę, podać nazwisko, miasto, rok urodzenia i..... numer telefonu. No i w tym momencie podziękowałem Jest jakiś inny sposób by się tam dostać? Bez "sprzedaży" swojego numeru firmom marketingowym?
|
|
|
|
|
No właśnie chyba nie. Pytali też o rocznik ale nie dopytałam. Zapytali tylko czy skończone 30 lat. Ale nie wiem dlaczego.
|
|
|
|
|
Ja usłyszałem, że to dla weryfikacji, czy nie rozdają czasem darmowych wejściówek byle komu, kolegom z gimnazjum etc. Sądzę, że wiek ma o tyle znaczenie, że później łatwo wyselekcjonować przy kolejnych pokazikach, że jak będzie Ultramagnrtic Super Combo na reumatyzm, to dzwonimy po starszych ludziach. Jak kosmetyki, to po młodszych, z miasta. I takie tam Dlatego w takich sytuacjach, nie mają co liczyć na mój numer telefonu.
|
|
|
|
|
Było o tym w uwadze czy interwencji, cała sala wypełniona ludzmi a tam zamiast wystep Pazury to wciskanie jakis eko bajerow i garow Oczywiscie najlepsze promocje byly dla starszych ludzi (zakup na mega niskie raty) Nie dajcie sie nabrac
|
|
|
|
|
Na występ Pazury (i innego tego typu) dostaniecie się tylko jeśli kupicie prezentowany przedmiot :] Sporo szumu było w necie jak się okazało co i jak.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
oszuści z EcoVital
|
|
|
|
|
http://epoznan.pl/news-news-42855-Wystep_Cezarego_Pazury_poprzedzony_sprzedaza_bezposrednia_garnkow
prosze :p |
|
|
|
|
ale czaddd.. sądzicie że jutro będzie to samo?
|
|
|
|
|
A dlaczego miałoby być inaczej? Koleś, który dawał mi zwycięską zdrapkę i zbierał zapisy, usilnie twierdził, że nie wie jaki tam ma być pokaz, coś o zdrowej żywności, ale jaka firma to on nie wie, bo on jest z zewnętrznej firmy promotorskiej i tylko zajmuje się zbieraniem chętnych na... wygląda na to sam nie wie na co, bo żadnych szczegółów nie chciał podać twierdząc, że on nic nie wie. W kółko przewijał się tylko Cezary Pazura, jak ten wabik. No i ludzie, sądząc po liście (o ile była autentyczna) pchali się do Czarka.
|
|
|
|
|
dooookladnie jak zapytalam jedna z dziewczyn o to samo co tam ma byc i wogole mowila cos ze nie wie ona tu tylko pomaga bla bla bla... dziwne wydawalo sie to ze wszyscy wygrywali
|
|
|
|
|
a może ciemnotę wciskają z tym występem PAZURY.
Może chodzi tylko o reklamę, a potem wyjdzie ze CZAREK się nie zjawi bo coś mu wypadło. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jeśli Czaruś to faktycznie może być Eco-vital.
Polecam lekturę ... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/garnki-w-cenie-samochodu/r4wqe |
|
Dołączył: 10 Gru 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
tak myślałam ze w tym jest jakis kruczek .Moi teściowie sie wybieraja.musze im to wybić z głowy albo ostrzec.
takie coś powinno być karalne.jesli to prawda to Czarek jest tego świadom ze bierze w tym procederze udział i przyczyna sie do niesczescia ludzi ogarniętych glupota.Wstydz sie panie Pazura |
|
|
|
|
Przecież nikt nie musi tam kupować...
Wystarczy pójść na występ...najpierw posłuchać co ciekawego gotują, może na święta skorzystam z jakiegoś przepisu, bo i tak garnki mam lepsze niż oni sprzedają. Wybiorę się chyba. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Byłem na tym pokazie ale co sie okazało że jezeli nie kupisz garnków na pokazie jesli zostaniesz wylosowany( przy wejsciu dostajesz kupony ze zdrapką szczesliwego numeru) to nie masz prawa byc na występie pazury kicha
|
|
|
|
|
Chyba bym musiała upaść na głowę żeby pójść na taki pokaz
Ostatnio widziałam jak dwójka młodych ludzi wnosiła garnki i pościel z firmy Philipiuk jakiejś starszej pani - i jak zwykle przy takich okazjach zastanawiam się jaką moralność mają ci ludzi. Jak można wciskać kity starszym ludziom, których często nie stać na takie rzeczy, biorą bo myślą, że trafiła im się okazja, a tak naprawdę zostali zwyczajnie oszukani. Cena tych gratów jest cholernie zawyżona, o wiele taniej można kupić na chińskiej stronie :] Driver34 - przecież o tym pisałam wyżej, nie kupisz - nie wchodzisz. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
I co Driver34 dużo ludzi kupowało to badziewie?
O której był pokaz i czy będą następne? Bo można jeszcze kogoś uświadomić. A swoją drogą to dobry temat dla lokalnych mediów tylko, żeby byli tam jacyś ambitni dziennikarze Zapytać Czarusia czy dobrze się czuje biorąc udział w naciąganiu naiwnych ludzi. Do tej pory wiedziałem, że Grabowski i Kryszak biorą w czymś takim udział a teraz widzę, że jeszcze Pazura i Bałtroczyk jest na zdrapce. |
|
|
|
|
dziumdziuś - oczywiście, że Pazura, Grabowski, Kryszak i inni są świadomi o co chodzi w ich występach, śmiesznie się tłumaczą (można znaleźć w necie ich wypowiedzi na ten temat), ale dostają z tego dużą kasę, widać na opinii fanów im nie zależy tak jak na kasie. W moich oczach np. Grabowski dużo stracił, bo miałam go za fajnego aktora, a tu takie występy odstawia.
O Bałtroczyku nie wiedziałam, ale jeśli też bierze w tym udział to wielka szkoda :( Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Mało garów sprzedano cieńki bolku. Kużwa tak upaść. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
http://szamotuly.naszemiasto.pl/artykul/2080592,pokaz-garnkow-i-wystep-piotra-baltroczyka,id,t.html
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/1046158,nie-zabieraj-portfela-na-kabaret,id,t.html?cookie=1 Ile naprawdę warte są te garnki Patelnia z pokrywą w Ecovital - 1950 zł !!! http://eco-vital.pl/#!patelnia_wysoka Ta sama w Amazon.de - 50 euro czyli troche ponad 200 zł !!! I jeszcze tutaj te same gary 10 razy taniej: |
|
|
|
|
Owszem, można podejść do tego tak "Pójdę z ciekawości, przecież i tak nic nie kupię". Tylko moi drodzy spodziewajcie się, że od dziś, będziecie dostawać 15 smsów miesięcznie o pokazach i promocjach oraz 10 telefonów z zaproszeniami na pokazy. Mnie osobiście takie telefony mocno irytują, dlatego nie jestem skłonny "sprzedać" swojego numery i nazwiska, za zobaczenie (lub nawet nie) Pazury na żywo. Tu się chyba warto oprzeć pokusie.
|
|
|
|
|
fajne garnki, super wystep,
polecam :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT fajne garnki, super wystep, polecam :] Chyba cie posralo. Wez dezinformacji nie siej. Zwykli naciagacze, powinno sie takich gonic, pala i zimna woda. |
|
|
|
|
Do mnie dziś z rana dzwoniła babeczka, żeby potwierdzić przyjście. Nie powiedziałam tak, nie powiedziałam nie.
Zapytałam czy występ Czarka to pewne i czy trzeba coś kupić wcześniej żeby go w ogóle oglądnąć,zobaczyć. Odpowiedziała że to krótki pokaz, poczęstunek i występ z jego udziałem jest bezpłatny. I dalej niczego nie rozumiem o co tu chodzi. Jeżeli ktoś się wybiera niech opisze później jak było POZDRAWIAM |
|