|
|
|
Witam.
Nie mieszkam w Stalowej Woli, stąd moje pytanie. Mogą Państwo polecić sklep gdzie kupię zimowe opony? Mogą być używane albo nowe. Póki co szukałem ofert tylko w sieci, ale wolałabym osobiście obejrzeć opony. Będę wdzięczny za kzdy odzew. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bardzo ladne opony zimowe uzywane kupilem u goscia w rudniku nad sanem na przeciwko biedronki , polecam bo cena 90 zl za opone 15 calowa to naprawde tanio.... bardzo ladne zaznaczam ze ma....
|
|
|
|
|
Gumolepy za BP zaraz jak się na Nisko jedzie.
Poza tym w Rudniku po lewej stronie na początku i tak jak kolega napisał drugi koło Biedrony. |
|
|
|
|
http://www.oponeo.pl/
polecam !!! używam tej strony już jakiś czas, jestem bardzo zadowolony. |
|
|
|
|
Używane mogę Ci dać za darmo.
|
|
|
|
|
dziś kupowałem na LOK-u maja nowe i uzywane
|
|
|
|
|
Jak nowe to tylko przez neta-naj taniej
|
|
|
|
|
vomo - dolicz koszty transportu, montażu i już tak kolorowo nie jest. Ja kupowałem nowe swego czasu właśnie za BP to w cenie miałem montaż/wyważenie.
W necie może i najtaniej ale doliczyć to co napisałem i już różnice się niwelują, a jest jeszcze jedna zaleta kupowania na miejscu -> w przypadku wadliwej opony jedziesz i masz od ręki wymianę w ramach gwarancji, a kupowaną przez internet najpierw trzeba zdemontować i założyć jakąś na chwilę (kolejne koszty) potem jeszcze odesłać w ramach reklamacji i czekać na nową... Każdy wybiera co lubi, sporo kupuję przez internet, ale opony wolę na miejscu. |
|
|
|
|
Sorry ale kupowałem kumplowi opony i przesyłka była za free w przeciągu 3 dni!!! a taniej nie znalazłem u żadnego gumiarza !!! Problem jest tylko w tym ze w stalowej woli ceny zmiany opon się zajebiście różnią czyli podjechałem swoim autem bmw i najtaniej przełożyłem za 60 zł kolejny wołał 100 zł a następny się z choinki urwał i wołał 800 zł 200 od kółka kpina!!
|
|
|
|
|
Przesyłka na opony.com jest gratis. Przekładka to 50 zł. Z opony.com korzystam już od dłuższego czasu, zawsze porównuję ceny opon na miejscu i w necie, te w internecie są niższe.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Racja, faktycznie teraz free dostawa to norma. Niemniej ja będę obstawał przy swoim nawet ze względów reklamacyjnych, no ale jak kto woli, każdy ma tam swoje przyzwyczajenia i preferencje.
|
|
|
|
|
CYTAT Przekładka to 50 zł. A montaż kół ? |
|
|
|
|
CYTAT Przekładka to 50 zł. CYTAT A montaż kół ? Co ty, nie daje im montować kół sam je na parkingu pod blokiem dokręcam kluczem dynamometrycznym. Teraz jest OK?? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Odswieze temat.
Musze kupic nowe kapcie do mondka w rozmiarze 235x45xR17 Jakiej firmy zakupic te opony. Autem jezdze czesciej po autostradach w deszczu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
uniroyal rain tyre model rainsport 2 chociaz juz nawet 3 jest baro fajna oponka
|
|
|
|
|
na deszcz nie ma fajniejszych opon niż rainsporty
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Polecam tak jak RicoKabum, sam takowe posiadam i naprawdę super na deszczu trzymają, ale żeby pięknie nie było w upalne dni są dosyć głośne
|
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Odswieze temat. Musze kupic nowe kapcie do mondka w rozmiarze 235x45xR17 Jakiej firmy zakupic te opony. Autem jezdze czesciej po autostradach w deszczu Ten sam rozmiar uzywam w mercedesie 300 konnym i kupilem po raz kolejny marke KUMHO tym razem model Kumho KU31 235/45 R17 97 W XL opona klasy sredniej o badzo dobrych parametrach bardzo cicha i wzmacniana o wysokiej nośności w dobrej prmocyjnej cenie na oponeo (co by nie mowic OPONEO jest najtańsze)dałem za szt 337pln z przesyłką opona z roku 2012 gdzie normalnie trzeba zaplacic za ten model KU31 ponad 430pln pln . Narazie sa dobre ceny na letnie opony na OPONEO i na duże drogie rozmiary. http://www.opone(...)5-45-r17 Wczesniej jezdziłem na Kumho Ecsta KH11 która bardzo dobrze znosiła wysoka moc silników . Mialem kupić te nówki opony klasy premium conti 5 http://tabli(...)5b4f2476 są w dobrej cenie i z roku 2012. Ale wybrałem KU31 z OPONEO Nie polecam teraz opon budżetowych np. Daytona, Barumy ,Debica bo w zimie kupisz opony e klasy sreniej i premium . www |
|
|
|
|
No ja mam taki fabryczny rozmiar 235x45xR17 w mondziaku 125konnym.
Chcialbym zeby te opony wytrzymaly tak 3-4lata a zrobilbym na nich okolo 60tys km. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Hejka
Mam pytanko kupowal ktos ostatnio nowe opony w Stalowej Woli. Chodzi mi o zakup i wymiane, najlepiej full-servis. Napiszcie gdzie najlepiej jest to zrobic bo w ogole sie nie orietuje w temacie. Dodam ze na pewno nie chce kupowac gum przez neta. Dzieki |
|
|
|
|
ja wymieniam tu... http://www.pama.ipr.pl/ kupując u nich opony przekładka gratis
|
|
|
|
|
Mozesz napisac co oni oferuja poza wymianą kół ? Robią wyważanie i zbieżność?
|
|
|
|
|
Fulda ecocontrol polecam.
Kupiłem niedawno nowe i bardzo chwale. :) |
|
|
|
|
CYTAT ja wymieniam tu... http://www.pama.ipr.pl/ kupując u nich opony przekładka gratis Tak to ma prawie każdy zakład oponiarski i żadna to nowość. Poza tym pama jest ok, też czasem korzystam z ich usług. |
|
|
|
|
a Vianor w Nisku ?
|
|