|
|
|
mam pytanie,może polecicie jakieś miejsce gdzie moglibyśmy wybrać się z rodziną i dzieciakami.
chodzi mi o taki kilkudniowy pobyt w górach w okresie noworocznym,który nie obejmował by balu sylwestrowego ale gdzieś powitanie nowego roku na rynku jakiegoś miasta,gdzie dzieci mogły by skorzystać z jakiś zjeżdżalni śnieżnych[nie narty]i innych atrakcji oraz jakiś kulig saniami czy ognisko góralskie-coś takiego mnie interesuje. tylko nie Zakopane,bo już byliśmy kilkakrotnie,słyszałam o Krynicy,że tam jest ładnie ale czy są takie atrakcje to nie wiem-może ktoś był |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nie wie
|
|
|
|
|
Wpisz tytul swojego posta w googlach i czary mary, masz odpowiedz na swoje pytanie.
|
|
|
|
|
Hej, byłem w tym roku a właściwie w tamtym w Krynicy. Sylek organizowany jest na deptaku głównym pomiędzy NOWYM DOMEM ZDROJOWYM a PIJALNIĄ GŁÓWNĄ. Od kilkun lat ustwiona jest scena na której odbywająsię pokazy i koncerty. Gwiazdą sylwka 2012/2013 byli PUDELSI bez Maleńczuka, zabawa przednia,świetny pokaz sztycznych ogni z PANORAMY. W tym roku też tam jade.Jest co robić, narty, łyżwy, spacery.
|
|
|
|
|
CYTAT Wpisz tytul swojego posta w googlach i czary mary, masz odpowiedz na swoje pytanie. chciałam informacji sprawdzonych |
|
|
|
|
CYTAT Hej, byłem w tym roku a właściwie w tamtym w Krynicy. Sylek organizowany jest na deptaku głównym pomiędzy NOWYM DOMEM ZDROJOWYM a PIJALNIĄ GŁÓWNĄ. Od kilkun lat ustwiona jest scena na której odbywająsię pokazy i koncerty. Gwiazdą sylwka 2012/2013 byli PUDELSI bez Maleńczuka, zabawa przednia,świetny pokaz sztycznych ogni z PANORAMY. W tym roku też tam jade.Jest co robić, narty, łyżwy, spacery. dzięki za konkretną odpowiedż mam pytanie-a może możesz polecić jakieś miejsce noclegowe,bo szukałam i to co mnie interesowało to już są zajęte,natomiast reszta proponuje tygodniowe pobyty,a mi potrzeba na 4-5 doby i nie mogę znależć. |
|
|
|
|
Ja kwaterke rezerwowałem na początku października, teraz może znajdziesz coś poza Krynicą,większość hoteli i pensjonatów ma tak zwaną ofertę sylwestrową od 27.12 do 02.01. Próbuj, pytaj a nóż widelec coś się znajdzie.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja kwaterke rezerwowałem na początku października, teraz może znajdziesz coś poza Krynicą,większość hoteli i pensjonatów ma tak zwaną ofertę sylwestrową od 27.12 do 02.01. Próbuj, pytaj a nóż widelec coś się znajdzie. wolałabym coś w centrum,bedę szukać,ok,dzięki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co powiecie na Białkę Tatrzańską? Bardzo dobrze się to miejsce w ostatnich latach rozwinęło. Był tam ktoś w okresie noworocznym?
|
|
|
|
|
CYTAT A co powiecie na Białkę Tatrzańską? Bardzo dobrze się to miejsce w ostatnich latach rozwinęło. Był tam ktoś w okresie noworocznym? nie słyszałam nic o tym miejscu |
|