|
|
|
Dziękuję za namiary.
musze szybko sie umowic na wizytę usuniecia zęba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W zwykły dentysta nie usuwa? Mi zwykły stomatolog usuwał szóstkę.
|
|
|
|
|
Ja wczoraj wyrywałam 6 u dr Wrońskiego, na prawdę spoko gość, nawet nie wiedziałam kiedy było po wszystkim
|
|
|
|
|
chirirg to bedzie musialik a zwykly stomatolog Kwiatkowska a stomatolog ortodonta Bara tylko te co wymienilam w Stalowej woli
|
|
|
|
|
moim zdaniem dobrym stomatologiem jest pan Piotr Trafidło, ale czy jest chirurgiem stomatologicznym to tego nie wiem....ale zapytac mozna.
|
|
|
|
|
CYTAT chirirg to bedzie musialik a zwykly stomatolog Kwiatkowska a stomatolog ortodonta Bara tylko te co wymienilam w Stalowej woli Czy ty jesteś normalna? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT moim zdaniem dobrym stomatologiem jest pan Piotr Trafidło, ale czy jest chirurgiem stomatologicznym to tego nie wiem....ale zapytac mozna. Pan Trafidło nie ma żadnej specjalizacji,a ostatnio reklamował się na Stalowym jako specjalista protetyki stomatologicznej i implantologii.Możecie sprawdzić kto ma jaką specjalizację w rejestrze lekarzy,polecam.Można się czasem zdziwić. |
|
|
|
|
Popieram. Należy sprawdzać i kompetencje, i opinie.Można uniknąć rozczarowania , bólu i podwójnych kosztów.
|
|