Posty: 41
Dołączył: 17 Cze 2013r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak w temacie. Zna ktoś sprawdzony przepis na tradycyjne ciasto do pizzy. Nie chce grubych gniotów ale tradycyjne ciasto włoskie
|
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 344
Dołączył: 4 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Idealne ciasto by Magda Gessler. Polecam do pieczenia specjalną dziurkowaną blachę
http://www.smaki(...)gessler/ |
|
Posty: 41
Dołączył: 17 Cze 2013r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
wypróbowałam ale to nie to
|
|
Posty: 374
Dołączył: 2 Cze 2010r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zaraz mnie ktoś zrypie za ignorancję ale ostatnio odkryłam gotowe spody do pizzy, moim zdaniem lepsze od każdej domowej pizzy jaką miałam okazję spróbować, w kaufie kosztuje ok. 5 złotych, pakowane tak jak ciasto francuskie- w rolce. Polecam!
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
Posty: 451
Dołączył: 1 Paź 2006r. Skąd: Stalowa Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mi najbardzie odpowiada przygotowana wg przepisu z "mąki do pizzy", kupowanej w Tesco.
Dorii |
|
Posty: 304
Dołączył: 17 Maja 2013r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT zaraz mnie ktoś zrypie za ignorancję ale ostatnio odkryłam gotowe spody do pizzy, moim zdaniem lepsze od każdej domowej pizzy jaką miałam okazję spróbować, w kaufie kosztuje ok. 5 złotych, pakowane tak jak ciasto francuskie- w rolce. Polecam! i właśnie takiego ciasta włoszki używają w domu do pizzy. |
|
Posty: 41
Dołączył: 17 Cze 2013r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|