|
|
|
Witam.Jaką firmę polecacie ze Stalowej Woli do zamontowania nawiewnikòw okiennych.Czy w przypadku zamontowania zniknie problem wyraszajàcych się okien i pleśni nad nimi.Bardzo dziękuję za opinie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
a po co montować takie drogie?
Są na allegro nawiewniki bezinwazyjne zgodne z wtycznymi ue, koszt jednego 20 pare złotych, montaż to podcięcie uszczelek i dwa wkręty i działa rewelacyjnie. Montaż w całym mieszkaniu zajął mi 2 godziny i kosztowało na 3 pokoje około 200złotych - brałem z allegro. http://www.solid(...)naw.html "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek ja też je mam, 3 lata temu spółdzielnie je akceptowała a teraz już niestety nie.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|