|
|
|
witam, moze ktos mi polecic jakis fajny malo awaryjny tel kom w cenie ok 400 zl, zastanawialam sie nad nokia lumia 520 oraz nad sonym xperia j, niestety po przeczytaniu opini nie jestem juz pewna tel moze byc dotykowy jak i poł. dzieki
.... |
|
|
|
|
.... |
|
|
|
|
teraz wszystko to szajs
|
|
|
|
|
Brałbym w ciemno Xperie ;)
Podpisałem umowę w plusie wziąłem Xperie co prawda E jest to słabszy model od J Dałem go swojej dziewczynie bo ja mam niezawodną nokie N8 od 2 lat i nie zamienie jej na nic innego póki co. No a co do Xperii wszystkie są solidne nawet te niżej półkowe wykonanie dla mnie rewelacja dobry plastik (gumowany) telefon fajnie leży w dłoni ;) No i ta wygięta sylwetka urządzenia która jest charakterystyczna dla Xperii rewelacja A ta Nokia.. szału nie ma ;) :) |
|
|
|
|
agness za 4 stowki kupisz uzywke nawet na gwarancji SAMSUNG WAVE 3. Kawałek solidnego telefonika z dobrym wyświetlaczem no i (według mnie) świetnie sprawującym się dotykim Dla niektórych wadą może być system operacyjny BADA. Na necie jest już troche aplikacji na ten system. Bezposrednio z telefonu mozna wejsc na samsung aplikacje gdzie jest cała masa płatnych i bezpłatnych. Aparat foto też ma całkiem niezły
|
|