|
|
|
Witam moze ma ktos z Was namiary na stomatologa dieciecego,kogos kto nie bedzie sie denerwowal,krzyczal a wrecz przeciwnie doda dziecku otuchy tak podejdzie ze nie bedzie stresu ,placzu i aby dziecko nie zrazilo sie do wizyt u stomatologa.moje dziecko musi miec usunietego mleczaka 4 (zalecenie ortodonty)Wizyta u ortodonty byla stresujaca niezbyt przyjemna dlatego bardzo wazne jest aby teraz byla to wizyta bez placzu i strachu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam Panią Patrycję Bandasiewicz z Dentesu, miła, potrafi rozmawiać z dziećmi, szkoda, że to pierwsza wizyta i już wyrywanie bo może się zrazić...w każdym razie mój syn uwielbia do niej chodzić- mam wrażenie, że bardziej niż myć zęby
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
a ja polecam dr Trafidło przyjmuje koło ochronki do dzieci idealny
spiewa im a dzieci chetnie do nigo chodza zawsze jak ejstem to ejst ich mnóstwo |
|
|
|
|
dziekuje za informacje
|
|
|
|
|
dr. Trafidło super podejście do dzieci polecam
Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
CYTAT a ja polecam dr Trafidło przyjmuje koło ochronki do dzieci idealny spiewa im a dzieci chetnie do nigo chodza zawsze jak ejstem to ejst ich mnóstwo .......tzn śpiewa by zagłuszyć "bormaszynę"? a ładnie śpiewa?to może i ja się wybiorę ! |
|
|
|
|
Ja jak zwykle polecam Novamed i Dr Żak, albo Dr Cisłak. Cierpliwe, spokojne, ale sprawne - jak dzieciak tylko da sie namowić na otwarcie ust błyskiem zakladaja plomby. A jak dziecko nie da się przekonać to maja gaz rozweselający.
|
|