|
|
|
Czy ktoś wybiera się na bezpłatne warsztaty filmowe 25-27 października organizowane przez DKF Stalowa Wola?
http://dkfstalowawola.pl/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda, że na warsztaty mogło zapisać się tylko 10 osób. Formularz zgłoszeniowy można było wysyłać do wczoraj. Ciekawie się to zapowiada dla tych, którzy skorzystają...
|
|
|
|
|
Formularz można jeszcze wysłać dziś lub jutro rano, bo jak się okazało do tej pory zgłosiło się 5 osób - informacja dzisiejsza, więc aktualna.
|
|
|
|
|
Pozostaje kwestia własnego scenariusza. Niestety takowego nie posiadam, a do jutra raczej nie dam rady...
|
|
|
|
|
To pole nie jest obowiązkowe (przeczytaj uważnie - w formularzu jest to ujęte). Ja się już zgłosiłem i nie tworzyłem scenariusza
|
|
|
|
|
No to już lepiej. Nie potrafię się jednak zdecydować w tej chwili. Trochę za długo (jak dla mnie oczywiście) będą trwały te zajęcia, zwłaszcza w sobotę - 7 godzin to sporo... Ale marudzę.
|
|
Dołączył: 27 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Oj marudzisz .
7h to raczej ZA MAŁO. Ale z drugiej strony każdy sam dysponuje swoim czasem. Lubię ludzi konsekwentnych. |
|
|
|
|
Nie marudzić tylko się zapisywać. Bezpłatna nauka to okazja, której nie warto przegapić - jak wiadomo człowiek uczy się całe życie
|
|