|
|
|
Witam
Czy mial ktos z Was usuwane pieprzyki lub znamiona w Stalowej Woli? Prywatnie czy na NFZ? Ile kosztuje prywatnie i gdzie najlepiej usunac zmiane ktora niepokoi? Prosze o porade. s7f |
|
|
|
|
s7f |
|
|
|
|
CYTAT Witam Czy mial ktos z Was usuwane pieprzyki lub znamiona w Stalowej Woli? Prywatnie czy na NFZ? Ile kosztuje prywatnie i gdzie najlepiej usunac zmiane ktora niepokoi? Prosze o porade. Wysłałam już widomość pw. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
mi kosmetyczka doradzała gabinet nad apteką koło szpitala bo dużo jej klientek tam korzystało z usług i były zadowolone,ja jeszcze się nie wybrałam więc trudno mi coś więcej powiedzieć ale może tam zapytaj
|
|
|
|
|
najpierw niech dermatolog zbada znamiona ( pieprzyki) pod dermatoskopem i powie Ci , które należy usunąć. a jeśli usuwać to u Rakowskiego z Niska. Przyjmuje u Goli na Wojska Polskiego.
|
|
|
|
|
CYTAT najpierw niech dermatolog zbada znamiona ( pieprzyki) pod dermatoskopem i powie Ci , które należy usunąć. a jeśli usuwać to u Rakowskiego z Niska. Przyjmuje u Goli na Wojska Polskiego. Nazwisko zobowiazuje...Rak-owski hehehehe |
|
|
|
|
hehehe... a mnie się przypomniał taki niezobowiązujący dowcip : Kajetan, Kajetan! .... Ty ....u.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam Czy mial ktos z Was usuwane pieprzyki lub znamiona w Stalowej Woli? Prywatnie czy na NFZ? Ile kosztuje prywatnie i gdzie najlepiej usunac zmiane ktora niepokoi? Prosze o porade. Wysłałam już widomość pw. Bardzo dziekuje Juz czytam s7f |
|
|
|
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.
s7f |
|