Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jak w temacie. Gdzie moge dostac bialy material o dlugosci do 10 m oraz wysokosci okolo 1 metra. Takie przescieradlo tylko dluzsze. Dzieki za wszelakie info. Oczywiscie sklep w Stw.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Sklep obok cukierni bardzo blisko kina Ballada.
|
|
|
|
|
najwiekszy wybor materialow znajdziesz w lasku za hala
|
|
|
|
|
stella trafne pytanie... A cenowo za taki kawal przescieradla ? W lasku za hala tam obok sklepu z bronia i spodni ??
|
|
|
|
z doświadczenia wiem że w lasku jest najtaniej. a jak bedziesz kupował/ ła 10m to możę policzy pani coś taniej. ja chciałam kupić podszewkę z ocieplaczem do kurtki to w lasku za metr pani wziela 14zl a za tą samo w sklepi mi pani powiedziala 32zł za metr. także jest różnica. myśle że się z pania w lasku dogadasz .
|
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil To nie miejsce na reklamę!!
|
|
|
|
|
andzia76 - jeżeli myślisz, że Twoja wypowiedź nie jest nachalną reklamą to się mylisz
Wracając do tematu materiałów, to tak jak napisali moi przedmówcy, najtańsze są w lasku za halą targową. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
A tak przy okazji...
Gdzie /oprócz tych dwóch / są jeszcze w Stalowej sklepy z materiałami ??? |
|
|
|
|
Na Okulickiego:
- nad salonem T-Mobile - tam gdzie kiedyś był Bajer Bar, - w domkach koło wiaduktu, - w biało czerwonych pawilonach, gdzieś między pizzerią Rustica i sklepem Żabka. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: stalowa okolice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
lasek za hala polecam maja duzo klientek
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie moge dostac bialy material o dlugosci do 10 m oraz wysokosci okolo 1 metra. Takie przescieradlo tylko dluzsze. Był już poruszany na forum temat porozwieszanych prześcieradeł na mieście. A Ty jakimi hasłami Nas uraczysz virus? |
|
|
|
|
Ola bomba to jest TROMBA !
Gdzie ja napisałem, że chce mazać i wywieśić szmate na miescie ?? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
W moim zamierzeniu to taki miał być żart, ale chyba mi nie wyszło...
Ale TROMBA ze mnie. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT z doświadczenia wiem że w lasku jest najtaniej. a jak bedziesz kupował/ ła 10m to możę policzy pani coś taniej. ja chciałam kupić podszewkę z ocieplaczem do kurtki to w lasku za metr pani wziela 14zl a za tą samo w sklepi mi pani powiedziala 32zł za metr. także jest różnica. myśle że się z pania w lasku dogadasz . Nie pisz bzdur i nie rób reklamy.Róznica w cenie może być parę złotych,a nie ponad 100%,przy takiej różnicy musi być też różnica w składzie materiału i producencie.Porównanie cen w róznych placówkach handlowych ma sens tylko wtedy kiedy porównuje się ten sam produkt o takim samym składzie i tego samego producenta.Prosty przykład w sklepie telewizor SONY 40 cali przykładowo 2500 złotych, a taki sam o takich samych parametrach w drugim sklepie powiedzmy firmy TECHNICS 1300 zlotych i co można stwierdzić,że pierwszy sklep jest dużo droższy od drugiego? |
|