|
|
|
Czy jest w Stalowej ginekolog dziecięcy?
Do kogo iść z trzylatką? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zacznij od lekarza rodzinnego
|
|
|
|
|
CYTAT Być może się mylę ale ginekolog jest raczej specjalistą od rozwiniętych narządów płciowych. Trzylatka takich nie ma. Mylisz się. Np. w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie dziwacy mają Poradnię Ginekologii Dziecięcej. Najbliższa jest chyba z tego co znalazłem w Rzeszowie http://www.inter(...)E-GI-08. Na tej stronie na dole są również takie namiary: PORADNIA GINEKOLOGICZNA DLA DZIEWCZĄT SP ZOZ w Stalowej Woli STALOWA WOLA ul Kwiatkowskiego 2 Telefon: 15 843-58-33 Ginekolog dla dziewcząt jest z tego co wiem również ginekologiem dziecięcym, może pomoże, jeżeli nie, być może wskaże odpowiedniego specjalistę. Możliwe, że z trzylatką można zacząć od lekarza rodzinnego, chyba, że już byłeś/aś. Czasem komuś może się pomylić problem ginekologiczny z urologicznym, a nawet nefrologicznym. Rodzinny może Cię odpowiednio pokierować. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
jeśli rodzinny lekarz już sprawę badał i skierował do ginekologa to wydaje mi się że jeśli ma pomóc to każdy jeden. bo przecież każda ma to samo nie waże czy ma 3 latka czy 50 lat. jeśli jest problem ginekologiczny to i zwykły ginekolog pomoże wyleczyć albo pokieruje do odpowiedniej osoby.
a wy odrazu krytykujecie i mowicie o jakiej ciąży wstydzcie się. |
|
|
|
|
doktor Lorkowska ,przemila osoba przyjmuje dziewczynki w wieku dorastania wiec mysle ze pomoze
|
|
|
|
|
w rzeszowie jest ginekolog dzieciecy w szpitalu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podbijam temat, czy ktoś był u jakiegoś ginekologa dziecięcego w Stalowej lub okolicach? Chodzi o dziewczynkę 4 lata.
|
|