Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Poszukuję inf. gdzie zrobią regał na wymiar -
trochę nie standardowy, wg wymyślonego projektu - oraz ew. podpowiedzą/skorygują ten projekt, aby zachowana była użyteczność i sprawność techniczno-materiałowa (po prostu żeby doradzili czy to co sobie wymyśliłem ma sens i z czego to zrobić żeby się zaraz nie rozpadło), zwizualizują-wydrukują szkic/projekt już przez siebie wstępnie zrobiony, no i wycenią to wszystko co by wiedzieć czy to się wszystko w ogóle opłaca. Byłem w zakładzie stolarskim na Handlowej u P. Wójtowicza (kiedyś robił mi elementy do szafy wnękowej), ale jakikolwiek czas na ew. zrobienie takiego wynalazku ma dopiero pod koniec listopada, a na ew. odniesienie się do moich pomysłów to jak znajdzie wolną chwilę. No i nie bardzo wiem gdzie jeszcze można z tym uderzyć. Wymiary (potencjalne) - wys. maks. 200 cm, szer. maks. 160 cm, głęb. 30-35 cm, kolor chyba orzech. Do tego oklejenie boków (żeby nie bawić się żelazkiem), nawiercenie potencjalnych otworów łącznikowych. Poskładać jak najbardziej mogę sam. Za wszelkie informacje z góry dziękuję. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gswiatek wiadomość na p.w
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam,
ponawiam temat, ponieważ polecana przez Betty osoba niestety okazała się niesłowna. Owszem był, pooglądał, pomierzył, podałem mejle, telefony i ... Cisza. Już nie udało mi się z nim skontaktować. Tak więc może ktoś jeszcze coś podpowie. Ktoś pisał o stolarzu k. policji - może coś bliżej, gdzie dokładnie ten warsztat jest, może jakiś telefon, bo jak wracam z roboty to już ciemno i szukać na ślepo to nie bardzo. |
|
|
|
|
Jadąc ulicą Popiełuszki od strony sądu/prokuratury, przejechać tory kolejowe i skręcić zaraz za przejazdem kolejowym w lewo.Jest to stary budynek, na dole płytki, a po schodkach stolarz.
|
|
|
|
|
Luknij tutaj
http://www.centrum.meble.pl/kk Wielu fachowców meblowych nie posiadających dobrego sprzętu stolarskiego korzysta z usług tej firmy. |
|