|
|
|
Witam,
Czy jest w stalowej jakiś zakład (myjnia), która wyczyści mi ELEGANCKO wnętrze auta? Tak jakby miało iść na sprzedaż. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myjnia na Sierpnia.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nieprecyzyjnie może to napisałem chodzi mi o wyczyszczenie (wypranie) brudnej jasnej tapicerki
|
|
|
|
|
ja krzystam z uslug Autopara Expres tel :788677896
|
|
|
|
|
za Aldikiem,na garażach jest taka myjnia,korzystam z niej od czasu do czasu.
|
|
|
|
|
CYTAT Nieprecyzyjnie może to napisałem chodzi mi o wyczyszczenie (wypranie) brudnej jasnej tapicerki No to właśnie na Sierpnia. Umawiasz się z gościem i zostawiasz autko a oni piorą tapicerkę. Ja mam jasne fotele to co rok piorę. Polecam. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja polecam automyjnie koło kauflandu.
Jak idzie na handel to poproś od razu o lekkie czyszczenie silnika itp., powiedz że auto na sprzedaż. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek jak wyczyścisz silnik to odrazu jest podejżane.....
Ja osobiście nei polecam mysia silnika. Samochód od*ny na zicher jest podejrzany...... |
|
|
|
|
no na Sierpnia robią to OK
|
|
|
|
|
CYTAT za Aldikiem,na garażach jest taka myjnia,korzystam z niej od czasu do czasu. dokładnie to Okulickiego 129a tam przygotują Ci auto |
|
|
|
|
Lejo kwestia kupującego. Raz w roku na wiosnę leci czyszczenie silnika i robię to po to by wiedzieć czy nie ma wycieku itp. Sporo kupujących docenia czyszczenie, chyba że jedzie ze szwagrem heniem który się zna bo pracował w aso jako informatyk
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|